Închide meniul

Noi detalii incredibile despre arestarea lui Harry Maguire! Sora starului ar fi fost drogată de câţiva "gansteri albanezi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 14:56 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Noi detalii incredibile despre arestarea lui Harry Maguire! Sora starului ar fi fost drogată de câţiva "gansteri albanezi"

Profimedia

Harry Maguire a fost implicat într-un scandal în Grecia

UPDATE: Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat în Mykonos, relatează bbc.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost găsit vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

Presa britanică a dezvăluit noi detalii uluitoare despre momentul arestării lui Harry Maguire (27 de ani) în Grecia. Acesta a stat două nopţi în arest şi riscă până la 5 ani de închisoare. 

Conform celor de la The Sun, Harry Maguire a ajuns pe insula Mykonos alături de logodnica sa, Fern Hawkins, sora lui și mai mulți prieteni, la fel de faimoși.

Alexis Anagnostakis, avocatul lui Maguire, a spus că  fotbalistul a fost atacat de un ”grup de albanezi”, după ce sora sa, Daisy, a fost injectată în braț cu ”drogul violului” și ar fi leșinat.

Reclamă

Aceasta ar fi refuzat avansurile bărbaților albanezi, descriși ca fiind ”gangsteri” de prietenii fotbalistului.

Conform lui Alexis Anagnostakis, Maguire şi prietenii săi au cerut să fie duşi la spital după scandal, însă au ajuns direct la secţia de poliţie. ”Cariera ta s-a terminat”, i-ar fi zis ofițerii greci, conform avocatului sportivului.

Poliţia din Grecia are, însă, altă variantă.  ”Știți cine sunt? Eu sunt căpitanul Manchester United, sunt foarte bogat, vă pot da bani, vă pot plăti, vă rog să ne lăsați să plecăm”, ar fi zis fotbalistul, în timp ce prietenii săi îi înjurau pe polițiști.

Reclamă 4 / 0/3

Harry Maguire, din Europa League în arest

Jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer au intrat în vacanţă cu mai puţin de o săptămână în urmă. Au fost eliminaţi de Sevilla în semifinalalele Europa League. Andaluzii au fost conduşi pe tabelă, dar au întors scorul şi s-au impus cu 2-1.

Maguire a fost integralist în eşecul suferit de Manchester United. "Diavolii" l-au cumpărat pe Harry în vara anului trecut de la Leicester. Au plătit nu mai puţin de 80 de milioane de lire sterline, sumă record pentru un fundaş!

Recomandări
  • Harry Maguire a fost arestat în Grecia
  • Căpitanul lui Manchester United, implicat într-un scandal monstru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și