Închide meniul
Foto

Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 12:41

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea la Dubai. Ce i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

  • Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf
  • Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă

Laurenţiu Reghecampf a decis să pună capăt căsniciei de 15 ani cu Anamaria Prodan din cauza relaţiei pe care o are cu Corina Caciuc. Se pare că antrenorul s-a mutat deja împreună cu iubita lui şi urmează să se şi căsătorească după ce divorţul de agentă se va oficializa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Mai mult, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor deveni părinţi. Iubita antrenorului este însărcinată şi urmează să nască un băieţel la finalul lunii mai 2022. Acum însă ies la iveală noi amănunte incendiare din trecutul iubitei lui Laurenţiu Reghecampf. Kamara, cel care va realiza o emisiune la noua televiziune a Anamariei Prodan s-a decis să spună totul. Este foarte supărat că este întrebat despre această relaţie.

„Este prima și ultima dată când voi vorbi despre acest subiect care pentru mine nu înseamnă nimic. Îi mulțumesc foarte mult acestei fete că m-a ajutat enorm să mă cunoască lumea și pe mine după 17 ani de muzică alături de trupa Alb Negru.

Reclamă

Se pare că cele cinci albume de succes pe care le-am scos nu m-au ajutat, nici reprezentarea României la Eurovision, premiile de la Media Music Awards, premiile de la festivalul de la Mamaia, filmele și serialele în care am jucat… toate acestea nu mi-au fost de folos. Bine că a apărut la scenă acum ceva timp și cele câteva ore noaptea m-au făcut cunoscut. Probabil că și Reghecampf are exact același noroc. Ea ne-a făcut celebri pe amândoi și ne-a promovat de vuiește lumea în țară”, a spus artistul, conform realitateasportiva.net.

Ce relaţie a avut Kamara cu Corina Caciuc

Kamara a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc şi ce fel de relaţie a avut cu aceasta. Se pare că pentru artist Corina Caciuc a reprezentat doar o aventură. „Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! După concert, noi trupa, mergem împreună să mâncăm și să facem programul pentru următorea cântare. Nici nu mai rețineam dacă e cu noi sau nu. Eram și sunt concentrat pe muzică dintotdeauna. Fiind axat mereu pe creație câteodată par absent și visător.

Reclamă
Citește și:

Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzica și de copiii mei. În rest este distracție. Misiunile mele pe pământul ăsta sunt copiii mei, să-i văd fericiți și cu precădere misiunea principală a vieții mele este Leon pentru care aș muta și munții din loc și nicio femeie pe lumea asta nu va putea să însemne ceva, mai ales să-i ia locul”, a dezvăluit Kamara care i-a dat şi un sfat lui Laurenţiu Reghecampf.

„Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe Bebeto (n.r. fiul lui Reghecampf) de la botez m-a făcut să îi transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o. Să-și vadă de familia lui urgent”, a mai spus Kamara, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”