Închide meniul

Noi dezvăluiri din infernul de la Vama Nădlac făcute de un milionar: "Am trecut graniţa după 21 de ore"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2020, 13:26

Noi dezvăluiri din infernul de la Vama Nădlac făcute de un milionar: "Am trecut graniţa după 21 de ore"

CAPTURA VIDEO_Peste 30.000 de persoane au tranzitat vineri 16 mai 2020, punctul de trecere a frontierei de la Nadlac, in primul week- end dupa ridicarea starii de urgenta ce a vizat limitarea imbolnavirilor cu noul coronavirus COVID-19. Persoanele ce asteptau indeplinirea formalitatilor si procedurilor de iesire sau de intrare in tara, au format cozi lungi, in care, jandarmi si politisti de frontiera au incercat sa impuna pastrarea distantarii socialae. CAPTURA VIDEO / MEDIAFAX FOTO

Milionarul român, care în ultimele două luni a locuit în Olanda, a făcut noi dezvăluiri din infernul de la Vama Nădlac după ce, iniţial, şi+a strigat frustarea pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am trecut graniţa după 21 de ore, dar n-am avut ce face. Important a fost că am fost cu familia şi a trecut mai repede timpul, ca să zic aşa. Din păcate, cred că doar la noi se întâmplă aceste lucruri, dar n-avem ce să facem, mergem înainte", a spus Răzvan Marin, într-o conferinţă de presă. 

Duckadam, atac la diaspora după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac

Helmut Duckadam a lansat un atac la adresa diasporei. Mii de oameni s-au îmbulzit să revină în țară și au blocat vama Nădlac, după ridicarea stării de urgență.

Eroul de la Sevilla a lucrat și el la Poliția de Frontieră timp de șapte ani, dar n-a mai văzut așa ceva niciodată. 

"Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania… Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac.

Reclamă

Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși", a declarat Duckadam la Pro X.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și