Închide meniul

Noi dezvăluiri emoționante despre Michael Schumacher! Noile probleme pe care le are multiplul campion de Formula 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 16:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Noi dezvăluiri emoționante despre Michael Schumacher! Noile probleme pe care le are multiplul campion de Formula 1

Profimediaimages

Michael Schumacher se află încă în stare critică

"Când ne gândim la Michael, trebuie să ne gândim la o persoană mult diferită față de cea pe care ne-o amintim, cu o structură a organelor, a mușchilor și chiar a scheletului deteriorate! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate sunt urmări ale traumelor pe care le-a suferit la creier", a dezvăluit neurochirurgul Nicola Acciari

Englezii de la The Mirror susțin că Michael are mari complicații apărute în urma perioadei în care s-a aflat numai în pat. El ar suferi de atrofie musculară și de osteoporoză. Medicii încearcă să îl stabilizeze. 

Felipe Massa l-a vizitat recent pe fostul său coleg de la Ferrari şi a susţinut că starea acestuia este una complicată.

"Ştiu cum se simte, am informaţii. Relaţia noastră a fost mereu una apropiată. Cu soţia sa, Corinna, n-am fost la fel de apropiaţi pentru că venea rar la curse. 

Reclamă

Cred că cel mai important lucru de ştiut în acest moment este că situaţia ei nu e una uşoară. Trebuie să îi respectăm decizia şi să nu divulgăm informaţii. Cine sunt eu să nu respect asta?", a spus Massa. 
 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și