Închide meniul
Foto

„Nu mai suportam!”. Mario Iorgulescu, decizie de ultim moment din spitalul de psihiatrie din Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 9:33

„Nu mai suportam!”. Mario Iorgulescu, decizie de ultim moment din spitalul de psihiatrie din Italia

Mario Iorgulescu este internat într-un spital de psihiatrie din Italia

Mario Iorgulescu este internat într-un spital de psihiatrie din Italia / Observator

„Nu mai suportam!”, a fost anunțul făcut de Mario Iorgulescu din spitalul de psihiatrie din Italia. Fiul lui Gino Iorgulescu, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a plecat din România în urmă cu 3 ani, după ce a provocat un accident rutier mortal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a cauzat un accident în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a decedat. Acesta a lăsat în urmă doi copii.

„Nu mai suportam!”. Mario Iorgulescu a luat o decizie de ultim moment, din spitalul de psihiatrie din Italia

În urma tragediei, fiul lui Gino Iorgulescu a plecat în Italia, acolo unde în prezent este internat într-o clinică de psihiatrie.

În iunie 2020, Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor, însă autoritățile din România nu îl pot readuce în țară. Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat în România, a stabilit Curtea de Apel din Milano.

Mario Iorgulescu a luat o decizie de ultim moment. Fiul lui Gino Iorgulescu a anunțat că n-a mai suportat singurătatea din spitalul din Italia și a recurs la un gest neașteptat. Fiul fostului președinte LPF și-a făcut cont pe Instagram și a contactat-o pe Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, fostul fundaș al lui Dinamo (VEZI GALERIA FOTO).

Reclamă

Cei doi se cunoșteau de mult timp, iar recent au reînceput să vorbească. Mario Iorgulescu spune că relația lor este mai serioasă ca niciodată.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. – relația lor) !

Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine”, a declarat Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Bianca Marina despre relația cu Mario Iorgulescu: „Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă”

La rândul său, Bianca Marina a vorbit despre relația cu Mario Iorgulescu. Fosta soție a lui Steliano Filip a anunțat că îi este alături fiului lui Gino Iorgulescu și că își dorește ca acesta să rămână puternic.

„Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă, după care am rămas în relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică.

Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu că are forță, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el, în aceste momente, este liniștea!”, a spus Bianca Marina, pentru Antena Stars.

Curtea de Apel din Milano a respins în iunie cele două mandate europene de arestare emise pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română, va rămâne în Italia.

Magistrații italieni au stabilit că Mario Iorgulescu nu poate participa conștient la propriul proces din cauza stării sale de sănătate.

Mario Iorgulescu a rupt tăcerea la peste 3 ani de la cumplitul accident de circulaţie

Recent, Mario Iorgulescu a rupt tăcerea la peste trei ani de la cumplitul accident de circulaţie pe care l-a provocat şi în urma căruia un bărbat a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu a oferit detalii cutremurătoare despre viaţa pe care o duce la clinica din Italia unde este internat.

„Am plâns un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote. Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Reclamă

Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine.

Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a spus Iorgulescu, citat de fanatik.ro.

8 septembrie 2019, ora 3 şi două minute dimineaţa. Cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu intră pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, pe care îl ucide.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină. 122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

Recomandări
  • Mario Iorgulescu, decizie de ultim moment din spitalul de psihiatrie din Italia
  • Ce a făcut fiul lui Gino Iorgulescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și