Închide meniul

”Ochii tăi albaștri sunt minunați!” Scene greu de imaginat în arestul poliției: ”Te rog, o țigară! Creierul meu explodează”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 5:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

”Ochii tăi albaștri sunt minunați!” Scene greu de imaginat în arestul poliției: ”Te rog, o țigară! Creierul meu explodează”

Foto Dailymail

Maria Meșter

Printre păgubiți sunt Tamara Ecclestone, fiica fostului mogul din Formula 1 Bernie Ecclestone, dar și Christine și Frank Lampard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul grupării este Maria Meșter, de 47 de ani. Aceasta a fost ajutată de fiul său, Bogdan Savastru și de alți doi bărbați. Conform autorităților, Maria Meșter a fost reținută pe aeroport, în timp ce purta o pereche de cercei furați de la Tamara Ecclestone.

Maria Meșter a avut o atitudine uluitoare în timp ce se afla în arest, în fața polițiștilor.

Întrebată de ce poartă cerceii furați, Maria Meșter a avut o replică uluitoare la adresa polițistului care o interoga.

Ochii tăi albaștri sunt minunați. Lasă-mă să fumez o țigară, ochi albaștri”, s-a adresat românca polițistului care o interoga.

Reclamă

Maria Meșter a continuat să ceară să poată fuma, inclusiv când i s-a spus că ea și fiul ei se pot confrunta cu o lungă perioadă de detenție dacă vor fi condamnați: „Te rog, o țigară. Nu am fost niciodată în casa aceea (a Tamarei Ecclestone), nu am furat niciodată. Mă poți lăsa să fumez o țigară, te rog? Creierul meu explodează". 

Detalii de la procesul românilor care au furat-o pe Tamara Ecclestone

Anchetatorii încă nu înţeleg cum a putut da lovitura menajera Maria Meşter, alături de cele trei rude Alexandru Stan, Sorin Marcovici şi Bogdan Savastru. Momentul ales pentru a o jefui pe Tamara s-a dovedit a fi perfect.

Proprietara conacului din Londra era plecaţi în vacanţă, iar sistemul de securitate nu era pus în funcţiune. Conform jurnaliştilor de la Leicestermercury, un avocat a stârnit acuze dure în timpul procesului. În boxa martorilor şi-a făcut apariţia unul dintre paznici, iar acesta a fost arătat cu degetul şi a fost întrebat dacă i-a ajutat pe români.

Reclamă 4 / 0/3

"Ai avut vreun rol în dezactivarea alarmelor în acea seară?", a fost întrebarea pentru Eltringham. Acesta s-a apărat şi a ţinut să asigure că nu este vinovat.

Procesul continuă şi există şanse importante ca românii să rămână o lungă perioadă după gratii. În momentul în care a fost prinsă, Maria Meşter purta o pereche de cercei care i-a aparținut Tamarei Ecclestone. Aceasta valorează 300.000 de lire sterline!

Mai mult, românii au fost surprinşi, imediat după jaf, sărbătorind la un restaurant aflat la cinci minute distanţă de vila prădată. Şi-au cumpărat o sticlă de şampanie în valoare de 760 de lire sterline!

Recomandări
  • Maria Meșter are 47 de ani
  • Românca, jaf de proporții în Anglia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și