Închide meniul

(P) Premier rent a car – soluția ideală rent a car in București și Otopeni!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 8:55

Cu atât mai mult având in vedere situația actuală a Covid-ului este chiar indicat ca in vacanță unde vei putea sa mergi sa închiriezi o mașină pentru diverse activități întreprinse la locația aleasă, tocmai pentru a nu intrat in contact cu foarte multă lume. De exemplu găsești în terminalul sosiri, firme specializate de rent a car care nu au prețuri foarte mari, dar făcând un calcul, la finalul vacanței, veți realiza că toată vacanța a fost de nota zece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Călătoriile în Europa, în mod special sunt cel mai simplu de planificat. Mai mult de atât dacă planificați să faceți un circuit și sa vizitați mai multe orașe, sate, atunci cu siguranță este cea mai buna alegere.

De multe ori pare mai ieftin să apelați la serviciile unei firme de taxi pentru un transfer aeroport, dar cu toate acestea când veți trage linia veți vedea ca nimic nu se compară cu utilitatea comoditatea folosirii unei mașini, pentru bagaje, confort și de multe ori dacă mergeți distanțe mai mari veți vedea că veți plăti chiar mai puțin. În plus, ca tu să fii liniștit, toate companiile de rent a car oferă și asigurare pentru orice fel de incident auto.

Există multe companii globale de închirieri auto care operează sute de mii de vehicule în orice moment, distribuite mii de locații de închiriere. De asemenea, oferă servicii atât consumatorilor, cât și întreprinderilor centre, spălătorii auto și parcări.

Cu atât de multe rezervări de vehicule, închirieri auto și vânzări auto către track, managementul flotei este o provocare complexă pentru o astfel de companie. De-a lungul anilor, creșterea rapidă, procesele învechite și noile complexități din achiziții au prezentat date provocări de management. Pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței operaționale și a satisfacției clienților, aceste companii vor avea nevoie de o sursă globală și autorizată a tuturor datelor despre vehicule și clienți.

Reclamă

Este destul de dificil pentru o asemenea companie să-și gestioneze flota eficient și să ofere servicii centrate pe client , ambele contribuind la realizarea preferințelor clienților. Pentru a contribui la creșterea eficienței operaționale, astfel de companii au început o transformare digitală globală. Dar în primul rând, au trebuit să îmbunătățească calitatea și guvernanța datelor și să ofere puterii o singură sursă de date de bază sisteme de rezervare, închiriere, vânzare și gestionare a flotei.

Ca și obiectiv general al tuturor companiilor de închirieri mașini a fost de a facilita o transformare globală a afacerii. Stăpânirea domeniului clienților aduce o serie de avantaje care ajută la facilitarea unui serviciu mai bun pentru clienți, îmbunătățire, satisfacție și, în cele din urmă, atrage mai multă loialitate și vânzări mai mari. Prin stăpânirea datelor despre clienți, compania pot identifica acum cu ușurință consumatorii care pot face parte din aceeași gospodărie sau clienții de afaceri care sunt filiale ale altui client. Aceste informații permit companiei să identifice rapid cine închiriază un vehicul și care sunt preferințele lor pentru vehicul, accelerând capacitatea de a atrage clienții în dorința lor vehicule mai rapide.

În plus, compania poate oferi gestionarea flotei în timp real clienților de afaceri și poate centraliza gestionarea contului clienților de afaceri pentru ai ajuta să-și îmbunătățească rezultatele. Stăpânirea planurilor de conturi permite companiei să standardizeze contabilitatea costurilor și financiară mărci, creând procesele necesare gestionării unui plan global de conturi.

Reclamă 4 / 0/3

Risc și prognoză modelele sunt îmbunătățite prin integrări de date în timp real de la client, locație și maeștrii vehiculului, îmbunătățirea calității datelor și capacitatea de a utiliza date de referință comune în întreaga companie. Și acum haideți sa învățăm despre lucrurile pe care trebuie să le știți atunci când vreți să închiriați o mașină, ce este obligatoriu și de ce anume e bine să vă feriți.

De ce anume am nevoie pentru a închiria o mașină în general? În primul rând, aveți nevoie de un permis de conducere valid. În majoritatea cazurilor, trebuie să o fi ținut cel puțin un un an. De asemenea, aveți nevoie de un card de credit pentru a plăti și a lăsa un depozit, precum și Voucherul de închiriere primit la efectuarea unei rezervări. Atunci când mergeți într-o locație străină , într-o țară străină, aveți adesea nevoie de obicei de un pașaport.

La ce vârstă pot închiria o mașină? În funcție de locația în care doriți să închiriați o mașină, veți descoperi obligatoriu diverse vârste. Deși puteți închiria o mașină la vârsta de 18 ani în multe țări europene și în statele unele orașe din Statele Unite, trebuie să aveți 21 de ani pentru a închiria o mașină. Puteți verifica în mod convenabil introducând vârsta dumneavoastră. Rețineți că majoritatea companiilor de rent a car percep o taxă suplimentară pentru șoferii tineri pentru chiriașii cu vârsta sub 25 de ani, deși această vârstă variază în funcție de companie și locație.

Dacă introduceți vârsta dumneavoastră înainte de căutare, includem această taxă în total, permițând cea mai simplă comparație. Ce ar trebui să caut atunci când aleg o companie de închiriere? Există două lucruri pe care ar trebui să le folosiți pentru a determina de la care companie să închiriați: recenzii și condițiile de închiriere. Solicităm fiecărui client să își evalueze experiența de închiriere după ce a renunțat la mașină și să afișeze evaluările lor atunci când căutați o mașină.

Dacă doriți să fiți siguri că obțineți un serviciu excelent, căutați insigna Serviciului de rent a car excelent pe care o acordăm primelor trei companii din fiecare locație cu un rating mediu de 8 sau mai mare. De asemenea, ar trebui să verificați condițiile de închiriere pentru a vă asigura că firma de închiriere pe care o alegeți funcționează cel mai bine pentru cerințele dumneavoastră. Pot închiria o mașină fără card de credit? Deși în urmă cu doar câțiva ani era imposibil să închiriați o mașină fără un card de credit, lucrurile s-au schimbat rapid.

Multe companii, în special companii globale permit chiriașilor să plătească și să lase un depozit cu un card de debit. Dacă nu aveți un card de credit, asigurați-vă că verificați secțiunea politica de plată a condițiilor de închiriere înainte de rezervare pentru a vedea dacă compania acceptă carduri de debit. Ce se întâmplă dacă planurile mele se schimbă? Când rezervați o mașină puteți efectua modificări sau anula rezervarea gratuit în orice moment de obicei înainte de 48 de ore înainte de a fi programat să ridicați mașina.

Reclamă
Recomandări
  • Închirieri maşini

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și