Închide meniul

Pedeapsa primită de asistenta care a furat cardul unui pacient de 70 de ani infectat cu Covid-19 și aflat pe moarte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 8:12

Pedeapsa primită de asistenta care a furat cardul unui pacient de 70 de ani infectat cu Covid-19 și aflat pe moarte

ANTARA

Gest incredibil făcut de o asistentă

”Daniele Conti a fost suspendată temporar de la locul de muncă, iar decizia poate deveni una definitivă. Lucrăm cu oamenii legii pentru a duce la capăt ancheta. Conti este acuzată de furt”, susține un comunicat al Spitalului Universitar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conti va fi trimisă în fața judecătorilor de către oamenii legii la o dată ce va fi anunțată ulterior. Femeia de 43 de ani este acuzată de furt. 

O asistentă medicală i-a furat cardul unui pacient de 70 de ani 

Collins este acuzată de familia lui Anthony Catapano că i-ar fi furat cardul de credit, cu trei zile înainte ca bătrânul de 70 de ani să piardă lupta cu Covid-19. El se afla pe moarte în momentul în care asistenta ar fi recurs la gest.

Culmea e că fiica acestuia a anunțat că asistenta a cumpărat alimente și combustibil, în valoare de 60 de dolari. Indiciul că i-a fost furat cardul tatălui ei a fost că acesta cumpăra combustibil cu cash, nu cu cardul.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și