Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri uimitoare: „Eram timidă, ruşinoasă!”

Publicat: 20 martie 2023, 17:39

Florentina Raiciu, la o petrecere / Sursa: Instagram @florentinaraiciu

Florentina Raiciu, la o petrecere / Sursa: Instagram @florentinaraiciu

Florentina Raiciu, la o petrecere / Sursa: Instagram @florentinaraiciu

  • Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri uimitoare din viaţa sa
  • Ce a spus Florentina Raiciu despre marele său vis

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri uimitoare din viaţa sa. Florentina Raiciu, cea despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, a spus că în liceu era o persoană „timidă şi ruşinoasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu este o femeie extrem de frumoasă, care face senzaţie pe reţelele de socializare. Tânăra spune că îl liceu era o persoană extrem de ruşinoasă.

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri uimitoare

La liceu eram puțin timidă, rușinoasă, la început. Îmi iertau părinții orice doar să nu chiulesc, să nu am absențe. Luam și note proaste, nu am fost un elev cu 10 pe linie, însă respectăm profesorii, meseria lor. Aveam rușine și nu le răspundeam obraznic. Rebelă am început să fiu când devenisem independentă financiar„, a dezvăluit Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Aceasta a dezvăluit şi care este marele său vis care încă nu s-a îndeplinit. „Da! Să devin mamă„, a mai spus Florentina Raiciu.

Prin ce a trecut presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Eram complexată! Asta mă jena cel mai mult”

Totodată, Florentina Raiciu a vorbit în premieră despre cel mai mare complex pe care l-a avut când era tânără. Blondina a dezvăluit că se simțea stânjenită de dantura sa. În perioada liceului, Florentina chiar a apelat la aparat dentar.

Reclamă

Cu timpul, ea a reușit să transforme acest lucru din „defect” în atu. Ulterior, Florentina Raiciu a ajuns să fie aleasă la castinguri și datorită zâmbetului său frumos.

Blondina a explicat că încurajările primite din partea fotografilor au ajutat-o mult să treacă peste problema sa imaginară. În plus, Florentina se bucură că a avut șansa să pozeze de 5 ori în cea mai cunoscută revistă pentru adulți, Playboy.

„Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Reclamă 4 / 0/3

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, a spus Florentina Raiciu, potrivit fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie