Închide meniul

Prima lege importantă pe care George Simion vrea să o modifice "de la rădăcină". Anunţul radical făcut de liderul AUR

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 5:42 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Prima lege importantă pe care George Simion vrea să o modifice "de la rădăcină". Anunţul radical făcut de liderul AUR

Hepta

George Simion este liderul AUR

"Nu e una dintre priorități, dar nici nu mă dezic de acest proiect. Am fost și voi fi suporter de fotbal toată viața. Inclusiv Jandarmeria cred că-și dorește ca legea să fie amendată, fiindcă sunt și ei puși în posturi proaste în anumite momente. În mod normal, Jandarmeria nici n-ar trebui să intre pe stadion, pentru că acolo e treaba firmelor de securitate, care nu prea au profesioniști. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Simion: Mor suporteri pe stadioane dacă o lege nu e scrisă cum trebuie

De multe ori sunt băieți angajați pe pile, puși să facă și ei pe paznicii. Ar trebui să stea la masă toate părțile, Jandarmeria, cluburile, firmele de securitate și, foarte important, suporterii, pentru că e normal să le fie ascultată părerea. 

Altfel, face unul o lege după cum îi vine, dar pentru asta pot suferi zeci de mii de oameni. Mor suporteri pe stadioane dacă o lege nu e scrisă cum trebuie!”, a spus Simion, citat de gsp.ro

Dumitru Dragomir şi Legea 4

Legea 4, apărută cu 12 ani în urmă, nu a fost deloc pe placul ultraşilor de pe stadioane. Aceştia au scandat ani de zile împotriva fostului şef de la Ligă. Acesta s-a amuzat mereu pe seama reacţiei suporterilor.

”Eu am făcut toată legea. Eu singur. Generalul Antonescu de la jandarmerie m-a ajutat puțin. Am drepturile asupra legii. Veneau cu lanțurile pe stadioane și am zis că nu se poate așa ceva. I-am mai potolit puțin.

Reclamă

Am fost cu nepotul al mare pe stadionul ăsta nou. Erau 55.000 de oameni și au început toți: ”La brutărie, Mitică la brutărie! La pușcărie, Mitică la pușcărie!” Am început și eu cu ei ”La pușcărie..” și gata s-a liniștit stadionul. Eu le-am zis: ”Haide, bă, ce faceți?” Au început iar.

Când am ieșit afară voiau cu toții să facă poză cu mine. Păi, ce faceți, bă nu mă mai înjurați? Îmi ziceau: ”Haide, bre, nea Mitică, mata nu mai știi de glumă, ce dracu”. Acum mă duc printre ei și nu mă mai înjură nimeni”, a rememorat Dragomir, în vara lui 2019.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și