Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” şi „Angelina Jolie” de România s-au despărţit! Cum s-a dat de gol milionarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2022, 9:52

„Prinţişorul Craiovei” şi „Angelina Jolie” de România s-au despărţit! Cum s-a dat de gol milionarul român

"Prinţişorul Craiovei" şi "Angelina Jolie" de România s-au despărţit

Adrian Mititelu Jr şi Andra Apostol nu mai sunt într-o relaţie / Instagram

„Prinţişorul Craiovei” şi „Angelina Jolie” de România s-au despărţit, după aproximativ o jumătate de an de relaţie. Adrian Mititelu Jr şi Andra Apostol nu mai formează un cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, fiul lui Adrian Mititelu şi-a dorit să rămână burlac. Milionarul de 26 de ani s-a dat de gol după ce a renunţat să mai fie prieten, pe reţelele de socializare, cu tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

„Prinţişorul Craiovei” şi „Angelina Jolie” de România s-au despărţit. Adrian Mititelu Jr a recunoscut

În cele din urmă, Adrian Mititelu Jr. a recunoscut ruptura. Povestea de iubire pe care o avea cu „Angelina Jolie” de România s-a încheiat. Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că nu mai este într-o relaţie cu Andra în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe Instagram.

Andra Apostol declarase, pentru Antena Stars, că îşi doreşte enorm un copil. Nu se cunosc însă detalii despre motivul pentru care s-a despărţit de Mititelu Jr.

Adi este o persoană deosebită, o persoană dragă mie. De asta şi încerc să ţin privată toată chestia asta pentru că, i-am spus şi lui, simt aşa o tensiune. El este o persoană obişnuită cu acest lucru, eu nu sunt obişnuită. Mă afectează. Din moment ce ieşim, ne afişăm şi postăm… este ceva.

Reclamă

Este o persoană care chiar oferă linişte. Chiar dacă eu nu sunt o persoană liniştită, chiar deloc. Nu îmi place să îmi expun viaţa, mai ales pe partea asta de relaţie. Aşa am fost tot timpul. Nici cu persoanele apropiate mie nu îmi place să povestesc. (Reporter: Ce ar mai lipsi din viaţa ta, ca să ajungi la împlinirea absolută?) Un copil. Îmi doresc maxim un copil, tot timpul mi-am dorit. Ăsta a fost visul meu„, spunea Andra în urmă cu două luni.

Mititelu Jr: „Vreau să am intimitate”

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 şi Andra au fost în mai multe vacanţe de lux. La Cannes s-au cazat într-un hotel de fiţe. Fiului lui Adrian Mititelu a evitat, de fiecare dată, să vorbească despre femeile din viaţa lui.

Vreau să am intimitate, nu-mi place să-mi etalez viața privată, viața sentimentală să zic așa. Am avut o relație de un an și ceva, dar acum sunt singur. Nu am un tipar pentru femeia potrivită, trebuie doar să existe chimie. În ziua de azi e greu să ai o relație la câte tentații sunt și câte femei sunt.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu caut femeia potrivită, dacă mă lovește bine, dacă nu asta e. Mi-ar plăcea să am un copil, mă văd capabil să fiu părinte. Mădălina Ghenea este femeia care îmi place cel mai mult. Îmi place ca femeie, ca actriță, are prestanță. Am cunoscut toate categoriile de femei, am avut relații și cu vedete„, a declarat Mititelu Jr în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și