Închide meniul

Răspunsul direct dat de Gică Popescu la întrebarea "ați fost vânat de femei pentru faimă și avere?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2020, 6:06 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Răspunsul direct dat de Gică Popescu la întrebarea "ați fost vânat de femei pentru faimă și avere?”

AS.ro

Gică Popescu a vorbit despre viaţa personală

"Mi-e greu să spun, habar nu am. Nu am simțit vreodată. Niciodată nu am dorit să cred asta, probabil și din mândrie, din orgoliu, am considerat că sunt un bărbat care să emită pretenții și fără un buzunar plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Am făcut o foame cum nu au făcut mulţi"

Asta s-a întâmplat și când eram junior la Craiova. Atunci am făcut o foame cum n-au făcut mulți. Au fost zile în care stăteam de sămbătă până luni fără să mânanc. Și jucam la echipa mare! 

Tot timpul am crezut că nu trebuie să fiu bogat ca să pot emite pretenții față de partea feminină. Această părere s-a păstrat și după aceea. N-am simțit că am fost vânat pentru bani, deși banii ajută”, a spus Popescu, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Gică Popescu s-a vindecat de Covid-19

Gică Popescu a fost unul dintre oamenii din fotbalul românesc care s-au infectat cu noul coronavirus. Fostul mare internațional bănuiește care a fost momentul când s-a infectat.

"Eu nu știu cum m-am infectat, pentru că am fost printre persoanele poate exagerat de prudente. M-am certat cu toată lumea să purtăm măști, să avem dezinfectant peste tot, în mașină… Singurul moment în care am lăsat garda jos a fost când am plecat în Deltă cu câțiva prieteni și acolo cred… Am plecat luni și joi noapte am avut dureri groaznice de cap, m-am trezit dimineață, am cerut unui prieten două pastile, am fost ok. Seara ne-a prins ploaia când am venit de la pescuit și noaptea am avut frisoane. Următoarea zi, m-au durut mușchii, începusem să tușesc și am zis «Nu mă simt bine, hai să mergem acasă!».

Reclamă

Aveam stări asemănătoare cu cele unei răceli. Sâmbătă și duminică am luat pastile de răceală cum face orice om. Luni, trebuia să fac testul, pentru că în primul rând simțeam eu că aveam stări care se asemănau foarte mult cu cele de COVID și plus că trebuia să fac testul alături de echipă. Seara, am primit rezultatul pozitiv, marți dimineața, am fost la «Matei Balș», am făcut analizele care au fost toate foarte bine. Pe computerul tomograf a iești o pneumonie în progres, dar a fost ușoară. Am stat încă cinci zile pe tratament”, a spus Popescu, la Marius Tucă Show. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și