Închide meniul

Repercusiuni grave şi în sport după ce patru persoane au murit în asaltul asupra Capitoliului. "Este deranjant, dezgustător şi trist"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 5:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Repercusiuni grave şi în sport după ce patru persoane au murit în asaltul asupra Capitoliului. "Este deranjant, dezgustător şi trist"

Profimediaimages

Incidente în Statele Unite, la Capitoliu

O femeie a fost ucisă în timpul protestelor, până ca forţele de ordine să anunţe că au securizat clădirea Capitoliului. Problemele grave din capitală au avut mari repercusiuni şi în sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un meci de baschet, amânat din cauza incidentelor de la clădirea Capitoliului

S-a luat decizia că meciul de baschet dintre George Washington și UMass nu se mai poate disputa în condiţii normale şi a fost amânat. Acesta va fi reprogramat după ce se va încheia starea de urgenţă din capitala Statelor Unite.

Confruntările din NBA s-au disputat confrom programului. Totuşi, la finalul disputei dintre Phoenix Suns şi Raptors, Kyle Lowry a refuzat să vorbească despre meci şi a avut un discurs surprinzător. 

"Spunem că 2021 este un nou an, dar predomină încă aceleaşi situaţii. Faptul că unui grup de oameni i-a fost practic permis să pună stăpânire pe Capitoliu, fără niciun pic de efort…", a declarat sportivul de la Toronto Raptors.

"Bineînţeles, este deranjant. Este dezgustător şi chiar cred că este trist. Se pare că nimic nu se mai opreşte şi pare că nimic nu se îmbunătăţeşte. Toate gândurile mele se îndreaptă către asta", a declarat şi antrenorul lui Raptors, Nick Nurse.

Reclamă

Conforma observatornews.ro, sesiunea Congresului SUA destinată certificării victoriei lui Biden a fost reluată. De asemenea, primarul capitalei SUA a instituit starea de urgenţă în DC timp de 15 zile până pe 21 ianuarie, la ora 15:00, a doua zi după ce Biden va fi învestit preşedinte.

Bilanţul provizoriu al conflictului arată că patru persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite. Poliția din Washington a anunțat că 13 persoane au fost arestate, după protestele din SUA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Proteste violente în Statele Unite
  • Reacţii categorice după incidentele de la Capitoliu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și