Închide meniul

Restaurantele s-ar putea redeschide, dar patronii şi-au pus mâinile în cap când au aflat ce investiţii trebuie să facă. Distanţarea socială trebuie respectată şi la masă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 4:00

Restaurantele s-ar putea redeschide, dar patronii şi-au pus mâinile în cap când au aflat ce investiţii trebuie să facă. Distanţarea socială trebuie respectată şi la masă!

Profimediaimages

Proprietarii restaurantelor, ajutaţi de un designer francez

Un specialist francez în design a decis să vină în ajutorul industriei greu încercate de Covid-19. Christophe Gernignon consideră că a găsit soluţia salvatoare care i-ar putea ajuta pe oameni să vină la restaurant fără a trăi cu teama că s-ar putea infecta. A creat Plex'Eat, o variantă ingenioasă prin care restaurantele s-ar putea deschide imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christophe Gernigon, soluţie inedită pentru redeschiderea restaurantelor

Francezul a gândit un "abajur" din plastic sub care ar trebui să stea clienţii restaurantelor. Această protecţie din plexiglas a fost deja testată în Paris. Gernignon a anunţat că este foarte uşor de curăţat şi dezinfectat şi că se poate adapta la orice fel de afacere. 

"Dacă le va place oamenilor? Nu pot spune asta. Vreau să cred că va adăuga ceva nou. Găsesc această soluţie drept una amuzantă", a fost reacţia lui Christophe.

Patronul restaurantului H.A.N.D, de lângă muzeul Luvru s-a declarat mulţumit că a decis să implementeze Plex'Eat. Designerul care a venit cu această soluţie a dezvăluit că va avea o perioadă extrem de agitată. A primit cereri de la alte restaurante din Franţa, Belgia, Canada, Japonia şi Argentina.

Reclamă

În România, terasele în aer liber se vor deschide pe 1 iunie. Două săptămâni mai târziu se doreşte reluarea activităţii restaurantelor care au spaţiile în interiorul clădirilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Proprietarii restaurantelor ar putea apela la Plex'Eat
  • Se reduce riscul infectării cu coronavirus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și