Închide meniul
Foto

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, mesaj controversat: „Încep să mă obişnuiesc cu durerea!”

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2023, 19:34

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, mesaj controversat: „Încep să mă obişnuiesc cu durerea!”

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, arată uimitor

Ioana Boureanu, mesaj controversat / Colaj Insagram

  • Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu
  • Tânăra de 21 de ani, mesaj controversat

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru şi-a surprins fanii de pe reţelele sociale. Ioana Boureanu are 21 de ani şi este fiica milionarului român Cristian Boureanu. Omul de afaceri este cel care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este o împătimită a tatuajelor. Primul şi l-a făcut încă de când avea 15 ani. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ajuns din nou pe mâna unui artist.

Ioana Boureanu, românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, a transmis un mesaj controversat

Ioana Boureanu a postat o imagine din momentul în care îşi făcea un nou tatuaj. „Încep să mă obişnuiesc cu durerea„, a reacţionat fiica lui Cristian Boureanu pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Cu numai o lună în urmă, Ioana s-a dus într-un salon din apropierea Valenciei și și-a făcut nu mai puțin de patru tatuaje! A ţinut atunci să anunţe și nivelul de durere pe care l-a simțit. Al doilea pe care și l-a făcut a fost cel mai dureros și l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10.

Reclamă

După ce şi-a făcut primul tatuaj, când încă era în liceu, Ioana Boureanu a fost în mijlocul unui scanal monstru. Tatăl ei nu ar fi fost de acord și s-a zvonit că acesta ar fi fost motivul care ar fi răbufnit în plină stradă.

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit din minți și a tras-o de păr pe Ioana Boureanu. Aceasta a început să țipe și a cerut ajutorul polițiștilor. „Săriți, mă răpește„, a strigat Ioana.

Cristian Boureanu a rupt tăcerea despre scandalul cu fiica lui

Cristi Boureanu a dezvăluit, în acest an, ce s-a întâmplat în episodul tulburător din viaţa sa: momentul în care a agresat-o pe fiica lui, Ioana, în plină stradă.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Atunci am recunoscut: ‘Domnule, poate am pleznit-o’. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii și nu vreau să spun mai mult.

Tu știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: ‘Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie’. Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

O relație excepțională. Am avut-o și atunci. Am avut o perioadă scurtă, până am pierdut custodia, după vreun an mama ei nu a vrut să vorbească cu ea pentru că nu a primit pensia alimentară. Acum stă bot în bot cu mine, toată ziua stăm. Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie. Eu am spus când m-a întrebat polițistul: ‘Nu știu, oi fi scăpat vreo palmă, dar cine nu ar fi făcut-o’. După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: ‘Săriți, mă răpește să mă violeze!’. Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta”, a spus Boureanu, într-un podcast.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu
Extra • 16 ian., 19:17
FOTO
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul României a spus tot: „Acesta are cea mai mare semnficație”
Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea
Diverse • 8 sept., 14:34
FOTO
Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. S-a umplut de tatuaje şi arată uimitor!
Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea
Diverse • 15 mai, 19:11
FOTO
Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea. În ce relație este cu fiica ei
Ioana Boureanu
Diverse • 29 mart., 18:30
FOTO
Transformare spectaculoasă a fiicei milionarului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. A suferit mai multe operații estetice și s-a umplut de tatuaje
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul
Diverse • 17 feb., 11:34
FOTO
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul