Închide meniul
Foto

Românca ce este căsătorită cu un miliardar cu 43 de ani mai mare decât ea, dezvăluiri despre Ion Ţiriac: „E singurul care îşi permite!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 13:05

Românca ce este căsătorită cu un miliardar cu 43 de ani mai mare decât ea, dezvăluiri despre Ion Ţiriac: „E singurul care îşi permite!”

Soția româncă a patronului de la Ferrari, dezvăluiri despre Ion Țiriac

Ion Ţiriac/ Hepta

Soția româncă a patronului de la Ferrari a oferit dezvăluiri de senzație despre Ion Țiriac. Romina Gingașu susține că fostul tenismen este singurul român care își permite să cumpere orice avion privat de lux pe care și-l dorește. Omul de afaceri are o avere estimată, în 2023, la 2 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingașu, o româncă de 34 de ani, este căsătorită cu Piero Ferrari, patronul echipei de Formula 1, în vârstă de 77 de ani. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, și s-au căsătorit în 2021.

Soția româncă a patronului de la Ferrari, dezvăluiri despre Ion Țiriac

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux. Aceasta a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac.

De altfel, Romina Gingașu a dezvăluit că Ion Țiriac deține un avion al brand-ului pe care îl reprezenta. Avionul l-a costat pe miliardarul român suma colosală de 30 de milioane de euro, și reprezintă cel mai scump avion din România.

„Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ion Țiriac are o pasiune pentru avioane, și de-a lungul timpului și-a cumpărat mai multe, pentru a face deplasările mult mai ușor. Omul de afaceri deține trei avioane și un elicopter, valoarea lor fiind estimată la 120 de milioane de euro.

De altfel, în trecut, Ion Țiriac a surprins cu o declarație. Acesta a mărturisit că atunci când este nevoie, își pilotează singur avioanele, deoarece este posesorul unui brevet care-i conferă acest drept.

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei! Propunerea incredibilă primită de afaceristul român

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei. Afaceristul român a fost abordat de Novak Djokovic, care a vrut să cumpere licența turneului de la Belgrad. Dar Țiriac nu a vrut nici în ruptul capului să audă de tranzacție.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic a dezvăluit că a purtat negocieri cu Ion Țiriac, dar nu a reușit să-l înduplece pe miliardarul român.

„În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi. Am dorit să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes, mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile, dar nu avem prea multe de făcut atunci când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm asta”, a declarat Novak Djokovic, conform Tennis Masters.

Ion Țiriac a motivat decizia de a-l refuza pe Novak Djokovic prin faptul că planuiește să readucă turneul din Belgrad în România.

Eu încerc să ajung la un turneu 500 ATP, având în vedere că turneul de la Belgrad ar trebui să se întoarcă în România în 2024. Mai mult de atât, fiind proprietarul unei jumătăţi a turneului din Elveţia, de la Geneva, oarecum sunt de acord cu ATP că dacă le dau două turnee de 250 pot obţine unul de 500. Nu am încă două de 250, am unul şi jumătate, încerc să fac rost şi de jumătatea cealaltă”, a spus Ion Țiriac.

Recomandări
  • Soția româncă a patronului de la Ferrari, dezvăluiri despre Ion Țiriac
  • Ce a declarat Romina Gingașu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și