Închide meniul

Românii au voie din nou în sălile de sport! Ministrul Stroe explică existenţa unor reguli incredibile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:08

Românii au voie din nou în sălile de sport! Ministrul Stroe explică existenţa unor reguli incredibile

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Explicaţiile lui Ionuţ Stroe

"Am fost astăzi la o sală de sport. Sala pe care am vizitat-o are o capacitate raportată la noile reguli de 7 metri pătrați alocați fiecărui participant de 106 locuri, și 4 cabine de duș. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Stroe: "Imaginați-vă ce aglomerare ar fi dacă toți participanții la această activitate fizică și-ar dori să facă duș"

Imaginați-vă ce aglomerare ar fi dacă toți participanții la această activitate fizică și-ar dori să facă duș. Sunt anumite limitări, ele nu fac nimic altceva decât să ne protejeze. Antrenamentele cu antrenori se pot desfășura doar cu acea condiție ca antrenorul care însoțește sportivul să stea la o distanță de 1.5 metri. Nu intră în contact.

Noi în sport am demonstrat de trei ori succesiv, suntem la al 3-lea val de relaxări, că treptat, gradual și cu maximă precauție putem să relaxăm aceste măsuri. S-ar putea peste două săptămâni dacă rezultatele sunt bune, și asta depinde foarte mult de noi, să nu avem infectări foarte multe, zonele de sport să nu fie sursă pentru numărul de infectări…dacă lucrurile decurg normal cu siguranță vom ajunge și acolo încât să folosim dușurile", a spus Stroe, la Digi24. 

Cele două reguli greu de impus sunt lipsa posibilităţii de a face duş după terminarea exerciţiilor, dar şi programarea la sălile de sport. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și