Închide meniul

Sara Carbonero, în prezenţa altui bărbat celebru imediat după anunţarea divorţului de Iker Casillas

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 5:43

Sara Carbonero, în prezenţa altui bărbat celebru imediat după anunţarea divorţului de Iker Casillas

Profimediaimages

Sara Carbonero şi Iker Casillas divorţează

  • Iker Casillas divorţează de Sara Carbonero
  • Cei doi au fost 11 ani împreună

Carbonero se refugiază în compania lui Pablo Lopez, celebru cântăreţ spaniol. Bărbatul de 37 de ani născut în Malaga este un vechi şi bun prieten al Sarei. Carbonero iubeşte muzica şi astfel versurile compozitorului o ajută în această cumpănă a vieţii, susţin cei de la 20minutos.es. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce avere se alege Sara Carbonero după divorţul de Iker Casillas

Averea lui Iker Casillas este estimată la peste 350 de milioane de euro. Fostul portar de la Real Madrid şi Porto a investit în imobiliare de lux şi are 4 companii în valoare de 25 de milioane de euro. El are mai multe proprietăţi, spaţii comerciale, dar şi mai multe case în Madrid.

De cealaltă parte, Sara Carbonero nu se poate lăuda cu aceleaşi cifre, averea ei fiind una de 1.1 milioane de euro, dar şi trei case în Toledo, oraşul ei natal. Firma care produce vestimentaţie are un profit anual de 500.000 de euro.

Reclamă

Divorţul nu va fi însă unul cu scandal, ţinând cont că iecare are cont personal la bancă şi nu există proprietăţi comune. 

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bornă senzațională atinsă de Lionel Messi în Bayern - PSG
Liga Campionilor • 8 mart., 21:50
Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian
Iker Casillas a început o nouă poveste de dragoste alături de Ana Quiles
Extra • 5 feb., 13:53
FOTO
Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Cum arată noua sa iubită, care este cu 11 ani mai tânără decât el
Extra • 14 nov., 9:06
Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!”
Iker Casillas, într-un interviu
Extra • 10 oct., 17:03
Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a postat mesajul „Sunt gay”. Lovitura primită de fostul mare portar
Iker Casillas, în timpul unei conferințe
Extra • 9 oct., 18:38
Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter: „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart”