Închide meniul

Sara Carbonero, surprinsă alături de un om de afaceri milionar, la două săptămâni după divorţul de Iker Casillas

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 13:54

Sara Carbonero, surprinsă alături de un om de afaceri milionar, la două săptămâni după divorţul de Iker Casillas

Zuma Press / José RamóN Hernando via Hepta

Sara Carbonero, alături de un alt bărbat

Acesta este un prieten al Isabelei Jimenez, un om de afaceri milionar, cu reşedinţa în Las Palmas, fost manager al Fuerteventura Tourism Board. Acum, el deţine o afacere de familie, în agricultură. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sara Carbonero, încântată de un om de afaceri din Las Palmas", a fost titlul celor de la Diez Minutos. Asta la doar câteva zile după ce Sara şi Iker au oficializat divorţul anunţat cu o lună în urmă. 

Iker Casillas şi Sara Carbonero trebuie să îşi împartă averea după divorţ

Din ultimele informaţii, se pare că bunurile celor doi au o valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

Potrivit sport24.sk, Casillas şi Carbonero îşi vor împărţi proprietăţile pe care le deţin, mai ales că s-au despărţit fără scandal. Se speculează că au ajuns la divorţ din cauza problemelor de sănătate cu care s-au confruntat în ultimii ani. Iker a suferit un infarct în mai 2019, în timp ce cunoscuta prezentatoare tv a suferit de cancer ovarian. Chiar dacă părea că s-a vindecat, boala i-a recidivat în acest an.

După divorţ, Casillas s-a mutat într-un vilă în valoare de 1.7 milioane de euro, care are 300 de metri pătraţi, piscină privată şi un teren de golf.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și