Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, reacție fermă după cea mai controversată decizie luată de Anamaria Prodan: „Nu aş face asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2022, 19:57

Sarah Dumitrescu, reacție fermă după cea mai controversată decizie luată de Anamaria Prodan: „Nu aş face asta!”

Sarah Dumitrescu nu vrea să urmeze exemplul mamei sale

Sarah Dumitrescu nu vrea să urmeze exemplul mamei sale / Colaj Instagram

Sarah Dumitrescu a avut o reacție fermă după cea mai controversată decizie luată de Anamaria Prodan. Fiica impresarei spune că nu ar accepta să apară într-un pictorial nud, așa cum mama sa a făcut-o în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care apare fără haine.

Sarah Dumitrescu, reacție fermă după cea mai controversată decizie luată de Anamaria Prodan

Inclusiv în vara acestui an, impresara de fotbaliști și-a surprins fanii cu o poză nud, din cadă. Decizia Anamariei Prodan a atras reacții de toate felurile. Unii o critică pentru modul în care se prezintă în social media, în timp ce alții o încurajează.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre gena preluată din familie, în legătură cu aspectul fizic.

„Este o chestie de genă la noi în familie. Bunica mea la 80 de ani arăta ca un bebeluș la față, și mama a moștenit-o, și din fericire și eu pe ele.

Reclamă

În afară de implanturile mamare, nu am alte intervenții estetice”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Sarah Dumitrescu nu se gândește să-i urmeze exemplul mamei sale. Fiica Anamariei Prodan (VEZI GALERIA FOTO) a dezvăluit că nu ar accepta să apară într-un pictorial nud, cel puțin la ora actuală.

„Sincer, nu cred. Mă cunosc pe mine, dar niciodată nu zici niciodată, dar teoretic nu”, a mai declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul „Fiță cu Adiță”, citată de wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan are două fiice, Sarah și Rebecca, din căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Impresara de fotbaliști are un copil, Bebeto, și alături de Laurențiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan a fost complet răvășită: „M-a rupt chestia asta!”

În același timp, Sarah Dumitrescu a explicat că este o fire puternică, care în general nu plânge, însă nu și-a putut ascunde lacrimile când a văzut prin ce trece Anamaria Prodan.

Fiica impresarei a anunțat clar și răspicat că, pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există. Sarah a venit tocmai din America pentru a fi alături de mama sa, după divorțul de antrenorul lui Neftchi Baku.

Sarah a discutat cu sora ei, Rebecca, și a decis să vină în România pentru a o sprijini pe vedeta de 49 de ani.

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu.

Sarah Dumitrescu nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf, după divorțul de Anamaria Prodan

S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. – Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Reclamă

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei.

Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu, reacție fermă după cea mai controversată decizie luată de Anamaria Prodan
  • Anunțul făcut de fiica impresarei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și