Închide meniul
Foto

Secretul celei mai cunoscute amante din România. Cum îi atrage pe bărbaţi: „Relaxare, răsfăţ, dar şi muncă!”

Publicat: 31 martie 2023, 17:40

Vica Blochina

Vica Blochina

Vica Blochina a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă are grijă întotdeauna ca apariţiile sale să fie impecabile. Iar pentru asta nu ezită să meargă des la saloanele de înfrumuseţare.

Secretul celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina este şi o persoană sportivă. Vedeta merge des şi la sala de fitness, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Vica are o condiţie fizică de invidiat.

Reclamă

Fosta dansatoare de la Melody are şi grijă să aibă un program echilibrat. Pe lângă momentele de relaxare şi distracţie, Vica Blochina este preocupată şi de activităţile profesionale.

Reclamă

Instagram Vica Blochina

Aștept weekend-ul cu nerăbdare! Relaxare, răsfăț, dar și muncă!„, a postat Vica Blochina pe reţelele de socializare, semn că o aşteaptă un weekend încărcat în care va îmbina utilul cu plăcutul.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut să spună Vica Blochina despre bărbatul care i-a fost amant 16 ani

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și a rămas șocată. Chiar dacă are 64 de ani (n.r. – vârsta de pensionare la bărbați este de 65 de ani), Victor Pițurcă arată fabulos.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Cum a ales să facă bani cea mai cunoscută amantă din România!

Cea mai cunoscută amantă din România a ales să facă bani din mediul online. Vica Blochina, cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă, vrea să se folosească de online, printr-un podcast sau prin anumite live-uri, pentru a vorbi deschis despre viaţa ei.

„Am avut o revelație, parcă „m-a plesnit” peste ochi, în capul meu blond, o idee. Mi-am dat seama că mai multă lume se exprimă din ce în ce mai mult în mediul online, unde se vorbește liber, fără inhibiții și mi-am dat seama ce mare impact am în momentul în care am început să vorbesc cu urmăritorii mei. Fiecare dintre noi are publicul lui care îi așteaptă poveștile, dar care nu urmărește televizorul.

Mi se pare că online-ul din România este monoton pentru că oamenii încearcă să fie cu totul altceva, decât sunt cu adevărat. Sunt câteva persoane, poți să le numeri pe degete, care într-adevăr sunt ieșite din tipare și asumate, cu care m-am regăsit și de la care am învățat lucruri, în rest toți vor să pară politically correct, cu familii perfecte, toți beau din pahare de cristal, au 7 masteruri, fel și fel de case și mașini, toți sunt super ordonați și super fericiți, dar nimeni nu vorbește despre cum au ajuns acolo cu adevărat.

În spatele oricărui compromis este un strop de sânge. Nu există autenticitate la online. Cum spuneam, nimeni nu vorbește despre eșecuri, nimeni nu vorbește despre compromisuri, nimeni nu vorbește de rușinile prin care au trecut de-a lungul vieții. Nu există o persoană perfectă în viața asta, dar toți încearcă să pară foarte albi și pufoși, fără defecte, fără bube. Pentru mine online-ul în România este plictisitor.

Reclamă

Eu vreau să arăt ce stă în spatele Vicăi, pe care astăzi o vedeți la televizor. De la momentul în care am călcat în România și până la momentele în care am ținut prima pagină a ziarelor. Sunt conștientă că nu o să reinventez eu online-ul. O să fiu eu cu poveștile mele, unele mai triste, altele mai amuzante, dar care m-au ajutat să fiu cea care sunt astăzi”, a spus Vica, citată de ego.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 21:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Jari. Duel încins pe Ilie Oană! 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 11 mart., 14:54
FOTO
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani
Diverse • 4 mart., 9:12
FOTO
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore
Diverse • 28 feb., 17:17
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut