Închide meniul
Foto

Şeicul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan, dans cu sabia în mână. Cum a reacţionat soţia lui Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 15 august 2022, 15:05

Şeicul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan, dans cu sabia în mână

Şeicul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan, dans cu sabia în mână

Şeicul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan, dans cu sabia în mână / Instagram

  • Ibrahim al Ashary a oferit un dans cu o sabie în mână
  • Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat

Şeicul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan, Ibrahim al Ashary, a oferit un dans cu o sabie în mână, iar imaginile au fost postate pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibrahim al Ashary, despre care în spaţiul public apar din ce în ce mai multe informaţii că ar fi noul iubit al Anamariei Prodan, dansează în apartamentul său, fiind îmbrăcat lejer, „de casă”.

Şeicul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan, dans cu sabia în mână

La un moment dat, acesta ia o sabie cu care începe să lovească în aer, înainte să o introducă la loc în teacă. Anamaria Prodan a avut un comentariu scurt, format din mai multe emoticoane, printre care şi o inimioară.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by AL Ashary Clinic (@dr.ashary_clinic)

Bărbatul este unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi plasticieni din Emiratele Unite arabe şi este pasionat de călărie. De altfel, Anamaria Prodan a postat pe contul său o imagine cu Ibrahim în timp ce călărea.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Mai mult, mai în glumă mai în serios, Anamaria Prodan a spus că „iubeşte”, iar acest lucru o face să se menţină în formă. Totuşi, din respect pentru copiii săi, Anamaria Prodan a promis că nu se va afişa cu nimeni până când nu va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos.

La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri şi din interiorul familiei. Şi a spus că fiul său cel mic, Laurenţiu Reghecampf Jr., este un bucătar de nota 10.

„Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:18 Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii” 17:09 VIDEOComentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!” 17:00 Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei 16:50 Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!” 16:32 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 martie 16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină 15:53 Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame” 15:45 Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!