Închide meniul

Sfaturi inedite de la una dintre cele mai frumoase sportive din lume. "Asta mă impresionează tot timpul!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 14:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Sfaturi inedite de la una dintre cele mai frumoase sportive din lume. "Asta mă impresionează tot timpul!"

profimediaimages

Paige Spiranac a oferit sfaturi inedite pentru milioanele ei de fani

Vedeta din golf, Paige Spiranac, a vorbit despre cum să te porţi la primele întâlniri în podcast-ul "Playing A Round".  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac: "Când mă întrebi despre familia mea, chiar îmi face plăcere"

"Nimeni nu mai iese la întâlniri aşa cum se întâmpla înainte. Am fost la întâlniri la care tipul era foarte grozav, dar fie era emoţionat, fie nu ştia să poarte o conversaţie", a spus Spiranac.

Sportiva din SUA spune că atunci când partenerul întârzie la întâlnire o supără cel mai mult.

"Consider că este o lipsă de respect. Sunt genul de persoană care, când se întâmplă lucruri mărunte, nu le trece cu vederea. Am tendinţa să le dau amploare", a mai spus Spiranac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)

Reclamă

Lui Spiranac, care are o relaţie cu fostul jucător de baseball, Steven Tinoco, îi plac bărbaţii care au legături puternice cu familia.

"Când mă întrebi despre familia mea, chiar îmi face plăcere. Dar unele persoane au probleme de familie. Aşa că, sfatul meu e să vezi cum merge întâlnirea şi să pui întrebările în funcţie de asta.

Să nu ai aceleaşi cinci întrebări pe care le pui celui sau celei cu care te întâlneşti pentru prima dată. Amestecă-le, încearcă să asculţi ce ţi se spune. Aşa că, fii un bun ascultător. Cred că asta e important", a mai spus Paige Spiranac. Vedeta din golf este urmărită de peste 2,9 de fani pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și