Închide meniul
Foto

Singura femeie în care are încredere Cristi Borcea a dat un nou „tun” financiar. Contractul cu care dă lovitura pe final de an

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2022, 17:58

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Singura femeie în care are încredere Cristi Borcea a dat un nou "tun" financiar

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

  • Elena Borcea este mama lui Cristi Borcea
  • Ce contract i-a fost atribuit firmei la care este administrator

Singura femeie în care are încredere Cristi Borcea a dat lovitura pe finalul acestui an. Mama fostului patron de la Dinamo a mai câştigat un contract important, cu care îşi măreşte profitul în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Firma la Elena Borcea este administrator la compania căreia CFR Constanţa i-a fost atribuit un contract în valoare de 718.546,95 de lei.

Singura femeie în care are încredere Cristi Borcea a dat un nou „tun” financiar

Compania Națională CFR S.A. – Sucursala Regională CFR Constanța – Unitate Operațională achiziționează gaz petrolier lichefiat! Potrivit datelor puse la dispoziție de licitatiapublica.ro, contractul presupune achiziția GPL – 145.161 litri în recipiente de stocare, necesar funcționării centralelor termice pentru perioada nov.2022 – apr.2023. Contractul, în valoare de 718.546,95 de lei, a fost atribuit companiei Gaspeco L & D SA, cu sediul în Bucureşti Sectorul 1„, a anunţat ziuaconstanta.ro.

Reclamă

Sursa citată anunţă că firma condusă, printre alţii, de Elena Borcea, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 554.531.732 de lei. Profitul a depăşit 10.000.000 de lei. Compania are 317 angajaţi.

Cristi Borcea: „Mama este singura femeie în care am încredere totală”

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea. Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi cu Alina Vidican. Niciuna dintre cele două au rămas în acte cu bunuri pe numele lor. Borcea nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. Fostul patron al lui Dinamo a surprins când a vorbit despre singura femeie în care are cu adevărat încredere.

Reclamă

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea: „Fiecare pleacă cu ce a venit”

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea. Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său. Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani sau bunuri. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, în cazul în care se va despărţi.

Reclamă 4 / 0/3

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”