Închide meniul
Foto

Soţia lui Cristi Borcea, emoţionată până la lacrimi: „Am primit mai mult decât am cerut”. Mesajul copleşitor al Valentinei Pelinel

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2022, 9:46

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea / Instagram

  • Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani
  • Mesajul transmis de soţia lui Cristi Borcea

Soţia lui Cristi Borcea a fost emoţionată până la lacrimi. Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani şi a sărbătorit alături de fostul patron al lui Dinamo, cu care s-a căsătorit în 2018. Spre deosebire de ultimele aniversări, când a petrecut în destinaţii exotice, fostul fotomodel a decis de această dată să rămână acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a transmis un mesaj emoţionant pe contul ei de Instagram, acolo unde are 177.000 de urmăritori. Cea de-a treia soţie a lui Borcea a anunţat că se bucură de „o viaţă plină”.

Soţia lui Cristi Borcea, emoţionată până la lacrimi. Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani

Azi am mai adăugat un an în fila vieţii. Am primit de la viaţă mai multe decât am cerut şi asta e ceea ce poate fi mai frumos şi interesant… o viaţă plină„, a fost mesajul postat de Valentina Pelinel pe reţelele sociale.

Reclamă

Fanii ei au reacţionat şi i-au trimis zeci de mesaje. „Mulţumesc mult pentru urări fiecăruia dintre voi!„, a transmis soţia lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a revenit cu o imagine de familie. L-a avut alături de Cristi Borcea, dar şi pe cei trei copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo.

Reclamă

Ziua mea de naştere„, „Familie„, „Tortul de ziua mea„, au fost cuvintele cu care a descris fotografia fostul fotomodel.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel și Cristi Borcea un băiat şi două fete: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018, dar ar forma un cuplu de un deceniu.

Valentina i-a îndeplinit marea dorinţă lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit că i-a îndeplinit marea dorinţă lui Cristi Borcea. Vedeta în vârstă de 41 de ani a recunoscut că, după ce a avut primul copil cu fostul patron al lui Dinamo, acesta a anunţat-o că îşi doreşte o fetiţă care să îi semene ei. Visul i-a fost împlinit.

Borcea avea şase copii din alte relaţii. „Vreau o Valentina mică„, i-a spus omul de afaceri fostului fotomodel. Cea de-a treia soţie a milionarului român a reuşit să îl facă fericit. Pelinel nu regretă că şi-a încheiat rapid cariera. Defila pe cele mai importante podiumuri de modă înainte până să rămână însărcinată cu primul ei copil.

Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele. Dar nu poate să fie cariera pe primul loc întotdeauna, atunci sacrifici viața de familie.

Trebuie să existe un echilibru, ca în toate, de fapt. Iar acum ce să mă împlinească mai mult? Ce prezentare, ce poze, ce ședință foto, ce reclame? Să îmi văd copiii fericiți, asta contează. Sunt niște schimbări după ce ești mamă.

Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: „Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”.

Reclamă

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”. Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen„, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”