Închide meniul
Foto

Suma surprinzătoare plătită în dar de fiecare invitat de la botezul fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Câţi bani s-au pus în plic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2022, 16:47

Suma surprinzătoare plătită în dar de fiecare invitat de la botezul fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Câţi bani s-au pus în plic

Suma surprinzătoare plătită în dar de fiecare invitat de la botezul fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc, la botezul lui Liam / Colaj Instagram

S-a aflat care a fost suma plătită în dar de fiecare invitat chemat la botezul lui Liam Reghecampf, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Antrenorul lui Netchi Baku şi iubita lui au organizat o petrecere de zile mari, în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi-a creştinat fiul pe care îl are cu amanta lui. Evenimentul a avut loc la numai 48 de ore după ce fostul tehnician al Universităţii Craiova s-a bătut în stradă cu soţia sa cu care este în divorţ, Anamaria Prodan. S-a lăsat atunci cu plângeri la poliţie şi două dosare penale.

Ce sumă s-a dat în dar de fiecare invitat de la botezul fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc

Reghe şi-a chemat doar prietenii apropiaţi la petrecere şi a schimbat pe ultima sută de metri biserica la care şi-a botezat cel de-al treilea fiu. A sărbătorit pe cinste la Clubul Diplomaţilor din Herăstrău, acolo unde numai invitaţii au putut trece de gărzile de corp. Nu a lipsit fiul lui Laurenţiu din primă căsnicie, Luca Reghecampf, care a venit însoţit de iubita sa Asiana Peng.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Cu un ochi vânăt după ce a fost lovit de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf nu s-a ferit şi a „încins” ringul de dans alături de Corina. Au răsunat manele, iar Caciuc i-a făcut mai multe dedicaţii iubitului său. A fost distracţie şi printre invitaţi, care nu au uitat de dar la final. Potrivit cancan.ro, fiecare invitat a „cotizat” cu câte 500 de euro.

Fiul pe care Laurenţiu Reghecampf îl are cu Anamaria Prodan nu a ajuns la botezul micuţului Liam, din cauza scandalului uriaş dintre părinţii săi. Bebeto a fost chiar speriat de imaginile care au fost făcute publice.

Îmi e dor de tine, Bebe, şi mi-aş fi dorit să fii alături de noi. De-abia aştept să îţi vezi micul frăţior”, a fost mesajul pe care Luca i l-a scris lui Bebe, la care a asociat o poză cu Reghe, Corina Caciuc şi Liam, din timpul botezului.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi

Bebeto trece prin clipe grele, anunţă mama copilului care a împlinit 14 ani la finalul lunii trecute. Asta după ce a văzut felul în care s-au lovit părţinţii săi.

Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie„, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Agentul de jucători îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Imediat după bătaia care a avut loc la Snagov, au apărut informaţii că Anamaria riscă până de doi ani de închisoare. Impresarul aşteaptă să vadă ce dovezi au poliţiştii. „Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie„, a răbufnit Anamaria Prodan, care anunţă că nu a făcut decât să se apere.

Recomandări
  • Ce s-a întâmplat la botezul fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc
  • Cât a mers darul la evenimentul organizat de antrenorul lui Neftchi Baku

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și