Închide meniul
VIDEO

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita! Imaginile dure care au speriat o lume întreagă. Se cere arestarea acestuia

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 13:44

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita! Imaginile dure care au speriat o lume întreagă. Se cere arestarea acestuia

Mason Greenwood, acuzat ca şi-a bătut iubita

Sursa Instagram

  • Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita
  • Imaginile dure care au speriat o lume întreagă

Mason Greenwood, starul lui Manchester United, se află în centrul unui scandal uriaş, fiind acuzat că şi-a rupt în bătaue iubita. Imaginile făcute publice au speriat o lume întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita!

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, ar putea ajunge în spatele gratiilor după imaginile cu iubita sa care au devenit virale. Harriet Robson a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge. Ar fi fost bătută cu bestialitate de către starul celor de la United. „Pentru toți cei care vor să știe ce-mi face cu adevărat Mason Greenwood”, este mesajul femeii bătute.

Citește și:

Cei de la United au reacţionat după imaginile apărute

După apariţia imaginilor extrem de dure de privit s-a cerut arestarea fotbalistului pentru violență domestică. Şi cei de la Manchester United au reacţionat imediat şi cer ca justiţia să-şi facă treaba imediat. Imaginile ar fi fost realizate în octombrie 2021. “Suntem la curent cu imaginile și acuzațiile care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face alte comentarii până când faptele vor fi stabilite. Manchester United nu tolerează violența de orice fel”, se arată în comunicatul echipei de pe Old Trafford.

Reclamă

Vezi VIDEO AICI CU IMAGINILE DURE

VEZI VIDEO AICI CU IMAGINILE DURE

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United
La Liga • 24 ian., 9:57
Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United! Oferta făcută de catalani: „Ar fi o mutare de vis”
Mason Greenwood a revenit pe teren după aproape 2 ani de absenţă!
La Liga • 18 sept., 13:15
Mason Greenwood a revenit pe teren după aproape 2 ani de absenţă! Englezul, întâmpinat cu ostilitate în Spania!
Mason Greenwood nu va reveni la Manchester United
Premier League • 21 aug., 17:32
Mason Greenwood nu va reveni la Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford
Mason Greenwood și Erik Ten Hag
Premier League • 12 feb., 12:43
Mason Greenwood a vorbit pentru prima dată cu Erik ten Hag, după ce acuzațiile de tentativă de viol i-au fost retrase
Mason Greenwood, în timpul unui meci pentru Manchester United
Extra • 2 feb., 19:09
S-a renunţat la acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood! Jucătorul s-ar putea întoarce la Manchester United