Close
Foto

Tactica prin care Alexandra Becali se îmbogăţeşte din piaţa imobiliară: „E admirabilă!”. Ce s-a aflat despre fiica de 26 de ani a lui Gigi Becali

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 23 iulie 2022, 20:59

S-a aflat care este tactica prin care Alexandra Becali calcă pe urmele tatălui ei, Gigi Becali, şi se îmbogăţeşte. Chiar dacă are numai 26 de ani, tânăra e de neoprit pe piaţa imobiliară şi dă un nou „tun” financiar. Construieşte mai multe blocuri, iar apartamentele construite de firma ei sunt la mare cautare.

Reclamă
Alexandra Becali

Alexandra Becali este fiica lui Gigi Becali / Colaj Instagram/Cancan

Fiica mijlocie a patronului de la FCSB a iniţiat, la finalul anului trecut, trei ansambluri imobiliare învecinate. În total, este vorba de peste 500 de apartamente amplasate în zona coporaţiilor din zona de nord a Capitalei.

Reclamă

Tactica prin care Alexandra Becali, fiica lui Gigi Becali, se îmbogăţeşte din piaţa imobiliară

Proiectul fiicei lui Gigi Becali prinde „viaţă” chiar lângă cel al lui Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a fost şi cel care a anunţat că apartamentele Alexandrei sunt unicat în România, fiecare având piscina lui.

Dumitru Dragomir a dezvăluit şi care este tactica de succes a tinerei. Aceasta este nelipsită de pe şantier şi se zbate zi e zi pentru a-şi vedea visul împlinit. Mai mult, fostul conducător al fotbalului românesc se aşteaptă ca Alexandra Becali să adune mai mulţi bani decât Gigi Becali.

Alexandra Becali face blocuri lângă mine, la 20 de metri. E o fată harnică, frumoasă şi super-deşteaptă. E singura care se zbate acolo şi e zilnic pe şantier, o văd. Este o fată admirabilă. Gigi a ştiut să-şi educe copiii bine de tot.

Reclamă

Părerea mea este că îl depăşeşte pe Gigi Becali din toate punctele de vedere (n.r. dacă va reuşi să facă mai mulţi bani decât tatăl ei). Nu ştiu dacă se va băga în fotbal. Vine în fiecare zi la şantier, vorbeşte şi cu mine. E educată extraordinar, nu mă aşteptam ca Gigi Becali să dea o astfel de educaţie copiilor săi„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Jurnaliştii de la profit.ro au anunţat, în luna decembrie, că e vorba de ansambluri rezidenţiale care sunt realizate pe trei fâşii de teren, de aproximativ 6.500 de metri pătraţi fiecare. În total vor fi scoase la vânzare peste 500 de apartamente. Şi cealaltă fiică a lui Gigi Becali, Teodora, a ales să muncească în acelaşi domeniu.

Cât costă un apartament construit de fetele patronului de la FCSB

Pe de altă parte, Teodora Becali face şi ea bani mulţi din imobiliare. Este vorba de 98 de apartamente în aceeaşi zonă, iar prețul lor de 89.000 de euro cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de 3 hectare pe care construiește Teodora a fost primit de la Gigi cadou de nuntă.

Atunci, Becali le-a mai oferit Teodorei și lui Mihai Teodor Mincu și un milion de euro. Apoi, au venit alte trei milioane de euro, pentru a începe construcțiile, susține sursa citată. ”Am estimat investiția totală la aproximativ 40 de milioane de euro și va fi acoperită exclusiv din capital propriu”, spunea soțul Teodorei (27 de ani).

Pe terenul de 3 hectare, vor fi construite 700 de apartamente și 50 de case, iar familia lui Gigi va încasa sute de milioane de euro, după cum recunoaște și latifundiarul.

Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ele, Alexandra și Teodora, cu soțul bine-nțeles, fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma «Becali Imobiliare» prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a recunoscut Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:30 Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani. Când va debuta atacantul sub comanda lui Nicolae Dică, la FCSB 12:29 Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia. „Ei sunt cei mai buni jucători ai mei. Nu aş începe meciul fără Tănase” 12:05 Dumitru Dragomir, atac la „tricolori”, înainte de România – Bosnia: „Asta e problema, nu Edi Iordănescu” 11:01 Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu: „Nici nu vreau să-mi imaginez” 10:39 Didier Deschamps nu este îngrijorat după Danemarca – Franţa 2-0. „Nu este un naufragiu. Când nu există ingrediente, sistemul nu contează” 10:33 Ce au transmis oficialii de la Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan 10:20 Otilia Bădescu a fost invitata lui Cătălin Oprişan în emisiunea AS.ro LIVE. Fosta campioană la tenis de masă a oferit poveşti de senzaţie 10:11 Dorinel Munteanu a găsit soluţia pentru echipa naţională, înainte de România – Bosnia: „Nu poţi să creezi o echipă aşa” 9:53 Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, chiar de la botezul lui Liam, unde puştiul nu a ajuns 9:17 România – Bosnia, LIVE TEXT, 21:45. „Tricolorii” speră la evitarea retrogradării din Liga Naţiunilor. Echipele probabile
Pe același subiect
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă
Liga 1 • 13:25
Transferul spectaculos făcut de Gigi Becali la FCSB. L-a adus pe fiul lui Alexandru Tudor: „Să ajungă fotbalist mare şi să luăm bani pe el”
Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat
Liga 1 • 12:30
Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani. Când va debuta atacantul sub comanda lui Nicolae Dică, la FCSB
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă
Liga Naţiunilor • 12:29
Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia. „Ei sunt cei mai buni jucători ai mei. Nu aş începe meciul fără Tănase”
Close