Închide meniul
Foto

Tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă într-un club de fiţe. A întors toate privirile!

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2023, 11:17

Tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă într-un club de fiţe. A întors toate privirile!

Tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă într-un club de fiţe

Denisa, alături de Angelo Borcea / Instagram

Tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, Denisa, a avut o nouă apariţie spectaculoasă într-un club de fiţe. Iubita lui Angelo Borcea a întors toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, Denisa a făcut „noapte albă” alături de fiul lui Cristi Borcea din prima căsnicie, cea cu Mihaela Borcea. Imaginile postate pe Insta Story nu lasă loc de interpretări.

Denisa, tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă într-un club de fiţe

Angelo Borcea s-a filmat alături de iubita lui şi a postat clipul pe releţele sociale. Acesta a fost distribuit de Denisa, care a avut şi un mesaj special pentru fiul fostului patron de la Dinamo. A folosit două emoji care înfăţişează inimi.

Fiul lui Cristi Borcea, îndrăgostit de o tânără din Timişoara
Fiul lui Cristi Borcea, îndrăgostit de o tânără din Timişoara

Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Anul trecut, și-au petrecut vacanța în Mykonos, pe insula miliardarilor.

Denisa este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi nu se fereşte să facă publice imagini răvăşitoare de la piscină.

Reclamă

Tatăl lui Angelo Borcea este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Angelo Borcea calcă pe urmele tatălui său

Se pare că Angelo a moştenit unele lucruri de la tatăl său, Cristi Borcea, care de asemenea şi-a răsfăţat soţiile cu vacanţe de lux şi cadouri scumpe.

Reclamă 4 / 0/3

În luna aprilie, Denisa s-a afişat cu Angelo Borcea într-un restaurant din Dubai. „Mulțumesc că ești de partea mea. Te iubesc!”, a fost mesajul pe care frumoasa brunetă i l-a dedicat fiului omului de afaceri.

Se pare că Dubai este una dintre destinaţiile lor preferate, deoarece cei doi au postat de mai multe ori din acest oraş.

Nu doar cu vacanţe o răsfaţă Angelo pe iubita lui, Denise. Recent a apărut informaţia conform căreia fiul lui Cristi Borcea i-ar fi cumpărat iubitei sale o geantă în valoare de 7000 de euro.

Angelo Borcea a terminat liceul în 2021, şi în prezent este student. Acesta va prelua afacerile familiei, de care în prezent se ocupă mama sa, Mihaela Borcea.

Recomandări
  • Denisa este iubita lui Angelo Borcea
  • Cei doi au făcut show într-un club de fiţe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și