Închide meniul

Tiger Woods poate fi externat după accidentul horror în care a fost implicat. "Trebuie să fie recunoscător că este în viaţă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2021, 8:44

Tiger Woods poate fi externat după accidentul horror în care a fost implicat. "Trebuie să fie recunoscător că este în viaţă!"

Profimediaimages

Maşina în care era Tiger Woods, făcută praf

  • Tiger Woods este de 2 săptămâni în spital
  • Noi detalii despre starea de sănătate a vedetei

Sportivul de 45 de ani a fost operat de urgenţă, dar rănile nu i-au pus viaţa în pericol. În scurt timp şi-ar putea continua recuperarea la domiciliu. Un prieten de-al lui Tiger Woods a oferit detalii despre starea de sănătate al celui care are o avere care depăşeşte 600 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiger Woods a fost implicat într-un grav accident

Rory Mcllroy a dezvăluit că a vobit la telefon cu Tiger Woods şi că se aşteaptă ca, de săptămâna viitoare, să îşi poată vizita adversarul de pe terenul de golf.

"Sperăm că îl vom vedea în curând, aici, în circuit. Am vorbit puțin cu el. Se descurcă mai bine și cred că toți băieții l-au contactat. Sperăm că, dacă lucrurile merg bine în săptămâna viitoare, ar putea să ajungă acasă și să înceapă recuperarea la domiciliu. Va fi minunat să-și vadă copiii, să-și vadă familia", a declarat Rory Mcllroy, potrivit The Sun.

Reclamă

Tiger Woods mai are nevoie de timp pentru a putea juca din nou sportul în care a scris istorie. Recuperarea va fi de lungă durată.

"Cred că toți îi dorim o recuperare rapidă în acest moment. El nu este Superman, este o ființă umană şi a trecut deja prin atât de multe. Are niște răni destul de grave, dar va fi bine. În acest stadiu, cred că toată lumea ar trebui să fie recunoscătoare doar că este aici, că este în viață, că copiii lui nu și-au pierdut tatăl. Acesta este cel mai important lucru", a mai spus jucătorul din Irlanda de Nord.

Reclamă

Accidentul lui Tiger Woods, învăluit în mister

Poliţiştii încearcă să adune date despre condiţiile în care a avut loc accidentul, dar sunt puţine date care să îi ajute. Tiger Woods nu i-a ajutat să pună informaţiile cap la cap.

"Anchetatorii l-au întrebat cum s-a produs coliziunea. Şoferul a spus că nu îşi aduce aminte nici măcar că era la volan. După ce a fost tratat la spital a fost întrebat din nou cum a avut loc accidentul. A repetat că nu îşi aminteşte să fi condus", a declarat adjunctul şerifului din Los Angeles, Johann Schoegl, pentru USA Today.

Au existat mari semne de întrebare în privinţa stării în care era Tiger Woods în momentul în care s-a urcat la volan. "Nu era băut, putem să aruncăm această ipoteză încă din start", a precizat şeriful Alex Villanueva.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit medicului Anish Mahajan, piciorul drept al lui Woods a fost stabilizat cu o tijă, iar "leziunile suplimentare ale oaselor piciorului şi gleznei au fost prinse cu şuruburi". În acelaşi timp, "muşchii picioarelor şi ţesuturile moi au suferit, de asemenea, traume şi au necesitat intervenţii chirurgicale pentru a reduce presiunea din cauza umflăturilor".

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
minge de golf primită Tiger Woods vândută licitație
Alte sporturi • 10 apr., 15:57
O minge de golf primită de la Tiger Woods, în 1997, a fost vândută la o licitație, cu 64.000 de dolari
Extra • 1 dec., 12:11
Tiger Woods: ”Da, amputarea piciorului a fost o… opțiune! Sunt fericit că-l mai am!”
Alte sporturi • 27 mai, 23:14
Tiger Woods a rupt tăcerea după accidentul horror în care a fost implicat: „Vreau să merg de unul singur!” Campionul din golf recunoaşte: „A fost cel mai dureros moment!”
Maşina lui Tiger Woods, făcută "praf"
Fotbal • 5 mart., 10:42
Dezvăluiri şocante despre accidentul în care a fost implicat Tiger Woods. "Nu îşi aduce aminte să fi fost la volan"
Tiger Woods
Diverse • 1 mart., 10:15
Tiger Woods, prima reacţie după accidentul teribil din Los Angeles. Mesajul pentru ceilalţi jucători din circuit