Închide meniul

Tiger Woods, prima reacţie după accidentul teribil din Los Angeles. Mesajul pentru ceilalţi jucători din circuit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 10:15

Tiger Woods, prima reacţie după accidentul teribil din Los Angeles. Mesajul pentru ceilalţi jucători din circuit

ProfimediaImages

Tiger Woods şi-a revenit după accidentul din Los Angeles

"E greu să vă explic cât de impresionat am fost când am deschis televizorul şi am văzut tricourile roşii. Pentru fiecare jucător de golf şi pentru fiecare fan, mă ajutaţi să trec peste aceste momente grele", a fost mesajul scris pe Twitter de Tiger Woods.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rory McIlroy, Jason Day sau Justin Thomas au făcut şi ei acest gest, în cinstea celui considerat cel mai mare jucător din istorie. Ajuns la 45 de ani, jucătorul care a debutat în circuit în 1996 are 15 victorii în turneele majore. 

Tiger Woods, implicat într-un grav accident rutier

Superstarul din golf, Tiger Woods, a suferit un grav accident în Los Angeles. Maşina în care era s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia de urgenţă a medicilor. A fost nevoie şi apariţia unui echipaj de descarcerare. Incidentul ar fi avut loc la ora locală 7:12, între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes.  

Potrivit medicului Anish Mahajan, piciorul drept al lui Woods a fost stabilizat cu o tijă, iar "leziunile suplimentare ale oaselor piciorului şi gleznei au fost prinse cu şuruburi". În acelaşi timp, "muşchii picioarelor şi ţesuturile moi au suferit, de asemenea, traume şi au necesitat intervenţii chirurgicale pentru a reduce presiunea din cauza umflăturilor".

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și