Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a fiicei milionarului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. A suferit mai multe operații estetice și s-a umplut de tatuaje

Antena Sport Publicat: 29 martie 2023, 18:30

Ioana Boureanu

Ioana Boureanu are 22 de ani

Ioana Boureanu, în Paris / Instagram

  • Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu
  • Cum arată tânăra de 22 de ani după ce a suferit mai multe operaţii estetice

Transformare spectaculoasă a fiicei milionarului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. Ioana Boureanu, fiica de 22 de ani a lui Cristian Boureanu, a ajuns de nerecunoscut. Totul după ce a suferit mai multe operații estetice și s-a umplut de tatuaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest an, Ioana Boureanu a decis să recurgă la o schimbare de look cu care și-a surprins cei peste 17.000 de urmăritori de pe contul de Instagram. După ce a ajuns de mai multe ori pe mâna unui artist tatuator, tânăra și-a schimbat și culoarea părului. A renunțat la blond și a ales să se facă brunetă.

Transformare spectaculoasă a fiicei milionarului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

Ioana, a cărei mamă vitregă a fost chiar Valentina Pelinel, a atras toate privirile pe străzile din Paris (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Imaginile postate pe rețelele sociale au devenit extrem de apreciate.

Reclamă

Prințeso, te iubesc atât de mult!„, „Sexy„, „Wowww” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ioana Boureanu.

Ioana Boureanu
Ioana Boureanu are 22 de ani

Ioana și-a făcut mai mute tatuaje, dar a trecut și prin cabinetul medicului estetician. Prima operație ar fi făcut-o de îndată ce a împlinit 18 ani, anunța viva.ro. Și-a mărit de mai multe ori buzele și a suferit transformări vizibile. Pare a fi mulțumită cu rezultatul acestora și pozează provocator.

Reclamă

Chiar dacă și-ar fi dorit să își urmeze studiile în afara țării, Ioana a acceptat să fie studentă în București, la SNSPA. Este învățată cu luxul și poartă bijuterii care costă o avere. A fost văzută purtând cercei cu diamante care costă cel puţin 5.000 de euro, în timp ce una dintre brăţările ei valora minimum 10.000 de euro. S-a afișat şi cu alte accesorii cu valori cuprinse între 1.500 şi 2.400 de euro. Tatăl ei este un potent om de afaceri.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica (n.r. pe Ioana Boureanu) până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut„, a recunoscut Cristi Borcea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”