Închide meniul

"Un bogătan vine aici și crede ca face ce vrea!" Un procuror îl face praf pe milionarul care a lovit un polițist și a încercat să dea mită ca să scape

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2020, 7:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"Un bogătan vine aici și crede ca face ce vrea!" Un procuror îl face praf pe milionarul care a lovit un polițist și a încercat să dea mită ca să scape

Profimedia

Harry Maguire

Maguire a fost condamnat de autoritățile elene la 21 de luni și 10 zile de închisoare după ce a lovit un polițist și a încercat chiar să dea mită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul lui Manchester United a adus acuzații grave polițiștilor care l-au arestat, susținând că s-a temut pentru viața lui. El a crezut că este victima unei răpiri de către falși polițiști și de aceea a încercat să fugă. Maguire mai susține că aceștia l-au lovit peste picioare și l-au amenințat că nu va mai juca fotbal în viața lui.

Procurorul care a investigat cazul a avut o reacție virulentă după acuzațiile lui Maguire.

Este o nouă insultă la adresa polițiștilor pe care el i-a atacat și i-a rănit și la adresa justiției din Grecia!

Trei polițiști au ajuns la spital din cauza lui. Un bogătan vine în Mykonos și crede că poate face ce vrea! Apoi apare la televizor pentru a-și justifica faptele și nu spune deloc că îi pare rău”, a fost reacția procurorului elen care a investigat cazul, Yoannis Paradissis.

Reclamă

Toată lumea care a fost în Mykonos știe că nu poți confunda sediul, indiferent dacă este zi sau noapte. Sunt multe mașini de poliție în față, mulți polițiști. Poate doar dacă ești beat criță nu poți să-ți dai seama!

Dar nu era așa e beat atât timp cât a fost în stare să lupte cu niște așa-ziși răpitori! Iar faptul că a vrut să fugă și să-i abandoneze pe iubita, frații, surorile și prietenii lui spune multe despre cât de onorabilă este persoane respectivă,” a mai spus procurorul grec. 

Scandalul provocat de Maguire

Reclamă 4 / 0/3

Harry Maguire a ajuns pe insula Mykonos alături de logodnica sa, Fern Hawkins, sora lui și mai mulți prieteni, la fel de faimoși.

Alexis Anagnostakis, avocatul lui Maguire, a spus că fotbalistul a fost atacat de un ”grup de albanezi”, după ce sora sa, Daisy, a fost injectată în braț cu ”drogul violului” și ar fi leșinat.

Aceasta ar fi refuzat avansurile bărbaților albanezi, descriși ca fiind ”gangsteri” de prietenii fotbalistului.

Conform lui Alexis Anagnostakis, Maguire şi prietenii săi au cerut să fie duşi la spital după scandal, însă au ajuns direct la secţia de poliţie. ”Cariera ta s-a terminat”, i-ar fi zis ofițerii greci, conform avocatului sportivului.

Poliţia din Grecia are, însă, altă variantă. ”Știți cine sunt? Eu sunt căpitanul Manchester United, sunt foarte bogat, vă pot da bani, vă pot plăti, vă rog să ne lăsați să plecăm”, ar fi zis fotbalistul, în timp ce prietenii săi îi înjurau pe polițiști.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și