Închide meniul

Un tânăr de 31 de ani, ucis cu o sticlă spartă. A lăsat în urmă o fiică de 5 luni! „Avem inima sfâşiată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2022, 17:42

Un tânăr de 31 de ani, ucis cu o sticlă spartă. A lăsat în urmă o fiică de 5 luni! „Avem inima sfâşiată

Un tânăr de 31 de ani, ucis cu o sticlă spartă. Reece Newcombe avea o fetiţă de cinci luni

Reece Newcombe a murit la 31 de ani / Colaj The Sun

Tragedie fără margini. Un tânăr de 31 de ani a fost ucis cu o sticlă spartă. Este vorba de boxerul Reece Newcombe, un prieten apropiat al fostului mare atacant al Angliei şi al lui Arsenal, Ian Wright.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit thesun.co.uk, Reece a fost lăsat fără suflare într-o altercaţie care a avut loc pe Podul Richmond, din Londra. Poliţiştii îl caută pe făptaş şi au început cercetările. Incidentul ar fi fost filmat de mai multe persoane care au asistat la bătaia generală.

Un tânăr de 31 de ani, ucis cu o sticlă spartă

Reece Newcombe a fost omorât la mică distanţă de locul în care, sâmbătă, doi băieţi de 16 ani au fost înjunghiaţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii au confirmat că ar fi o legătură între cele două incidente dramatice. Nu s-au efectuat încă arestări.

Reece devenise tatăl unei fetiţe, în luna iunie. Familia boxerului este în stare de şoc şi a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Avem inima sfâşiată după pierderea celui care a fost fiu, frate, nepot şi văr. Cuvintele nu pot descrie durerea noastră. Familia noastră este distrusă şi nu va mai putea fi niciodată la fel, fără Reece.

Reclamă

Ne vom asigura că fiica lui dragă, Misse, va şti cât de mult a fost iubită de tatăl ei. Apreciem dragostea şi sprijinul tuturor. RIP iubitul nostru Reecey„, se arată într-o postare.

Un prieten a iniţiat o strângere de fonduri pentru a fi ajutată fiica lui Reece. S-au strâns deja peste 26.000 de lire sterline.

Nu avea în el nimic rău. A avut un impact uriaş asupra tuturor celor pe care i-a întâlnit. Din păcate, l-am pierdut pe dragul nostru Reece. Acesta a lăsat-o în urmă pe fiica lui, Misse.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să strâng bani pentru primul Crăciun al copilei, astfel încât să înceapă viaţa pe care i-a dorit-o tatăl ei„, a fost scris în descrierea strângerii de fonduri.

Reece Newcombe l-a antrenat în dese rânduri pe Ian Wright şi l-a ajutat pe fostul fotbalist să îşi intre în formă.

Reece Newcombe
Reece Newcombe era un prieten apropiat al fostului mare atacant al Angliei şi al lui Arsenal, Ian Wright

2022, anul tragediilor în box

În această vară, tânărul pugilist Simiso Buthelezi, în vârstă de 24 de ani, a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Siphesihle Mntungwa, de la categoria ușoară.

Sud-africanul Simiso Buthelezi a șocat o lume întreagă în ultima rundă a meciului cu conaționalul Siphesihle Mntungwa, disputat la Durban.

În mod uluitor, tânărul boxer s-a dus spre colțul ringului, departe de adversarul său, și a început să arunce pumni în aer, complet dezorientat. Momentul șocant s-a produs imediat după ce a avut loc un schimb furtunos de lovituri între cei doi pugiliști, în corzile ringului.

Arbitrul a anunțat finalul duelului și i-a oferit victoria adversarului Siphesihle Mntungwa. Apoi, oficialul luptei a sărit în ajutorul sportivului.

Reclamă
Recomandări
  • Reece Newcombe a fost ucis
  • Boxerul era prieten cu Ian Wright

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și