Închide meniul
Foto

Unul dintre cele mai bine păzite secrete din viaţa lui Cristi Borcea a ieşit la iveală

Reclamă

Publicat: 5 august 2022, 16:46 / Actualizat: 5 august 2022, 20:02

Unul dintre cele mai bine păzite secrete din viaţa lui Cristi Borcea a ieşit la iveală

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români şi a devenit celebru pentru faptul că este un adevărat „Don Juan„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost căsătorit de 3 ori şi are 9 copii cu 4 femei diferite. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are 3 copii.

Unul dintre cele mai păzite secrete din viaţa lui Cristi Borcea a ieşit la iveală

Puţină lume ştie, însă, cum se numeşte satul în care s-a născut Cristi Borcea. Acesta s-a născut în judeţul Olt, în satul Valea Boului, care aparţine de comuna Cruşeţ.

Cristi Borcea, dat de gol de Valentina Pelinel! Cum face față ”ispitelor” milionarul

Cristi Borcea a fost dat de gol de Valentina Pelinel. Soția milionarului român a dezvăluit cum face acesta față ”ispitelor” din bucătărie.

Ajuns la 52 de ani, Cristi Borcea se menține într-o formă de invidiat mergând la sală. Astfel, celebrul afacerist își permite să mânânce mâncărurile preferate oricând, fără să se abțină de la tentații.

Reclamă

”Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului.

Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos. Pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul.

Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului”a declarat Valentina Pelinel, citat de ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și