Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea: „Fiecare pleacă cu ce a venit”

Reclamă

Publicat: 4 octombrie 2022, 12:50

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea: „Fiecare pleacă cu ce a venit”

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea. Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani sau bunuri. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, în cazul în care se va despărţi.

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Reclamă

Secretul lui Cristi Borcea, dezvăluit de Valentina Pelinel

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Chiar dacă în luna ianuarie va împlini 53 de ani, milionarul român îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie.

Cristi Borcea a apelat, încă din tinereţe, la mai multe operaţii estetice. Nu doar acestea l-au ajutat să arate uimitor, după cum l-au lăudat chiar urmăritorii, de pe Instagram, ai celei de-a treia soţii.

Pelinel a recunoscut că Borcea foloseşte mai multe produse de îngrijire facială. „La noi fiolele sunt sfinte în casă”, a spus fostul fotomodel.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Borcea a suferit o „transformare” incredibilă

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel arată spectaculos, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos. Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască, de-a lungul timpului, că a făcut mai multe operaţii estetice. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Reacţiile urmăritorilor Valentinei Pelinel sunt mereu savuroase.

Reclamă

„Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57„, a fost un comentariu primit de cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea.

Arată bine, Cristi„, „Doi frumoşi„, „Superbi, nota 10„, au fost alte reacţii la imaginile făcute publice de Valentina Pelinel.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia, care este de o frumuseţe răpitoare, şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și