Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel l-a uluit pe Cristi Borcea la aniversarea nunţii: „Un singur suflet care sălășluiește în două corpuri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 22:56

Valentina Pelinel l-a uluit pe Cristi Borcea la aniversarea nunţii: „Un singur suflet care sălășluiește în două corpuri!”

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel l-a uluit pe Cristi Borcea. Fostul patron al lui Dinamo trăieşte momente speciale alături de cea de-a treia sa soţie. Aceştia au sărbătorit patru ani de căsătorie. În ziua aniversării nunţii, Pelinel a avut o postare virală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. Vedeta în vârstă de 41 de ani a postat şi mai multe imagini din momentul în care i-a spus „Da” omului de afaceri. Soţia milionarului român arată uimitor, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Valentina Pelinel l-a uluit pe Cristi Borcea la aniversarea nunţii

„Dragostea înseamnă un singur suflet care sălășluiește în două corpuri. 30 septembrie 2018”, a scris Pelinel pe contul ei de Instagram.

Postarea soţiei lui Cristi Borcea a primit imediat sute de aprecieri. „Mulți ani frumoși și bucuroși împreună!„, „Sunteți atât de frumoși Fericire maximă vă doresc„, „La mulți ani fericiți„, au fost doar câteva dintre mesajele primite.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. De patru ani este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii.

Reclamă 4 / 0/3

„Care sunt plăcerile interzise?” Valentina Pelinel a dat din casă

Valentina Pelinel a dat din casă şi a vorbit despre modul în care se menţine în formă atât ea, cât şi soţul ei, Cristi Borcea. Fostul fotomodel face sport, dar a recunoscut şi care sunt „plăcerile interzise” cărora nu le rezistă.

Amândoi suntem gurmanzi„, asigură cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo. Valentina a dezvăluit cum se menţine în formă atât ea, cât şi Cristi Borcea.

Pelinel a dezvăluit că nu a avut nevoie de diete şi că sportul o ajută de fiecare dată.

(Reporter: Care sunt plăcerile interzise ale Valentinei Pelinel?) Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea„, a declarat Valentina Pelinel pntru ciao.ro.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia, care este de o frumuseţe răpitoare, şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și