Închide meniul

Victoria Beckham s-a îngropat în datorii. Chiar dacă are o avere uriaşă, s-a împrumutat 7 milioane de euro pentru a-şi salva afacerile!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 9:54

Victoria Beckham s-a îngropat în datorii. Chiar dacă are o avere uriaşă, s-a împrumutat 7 milioane de euro pentru a-şi salva afacerile!

Profimediaimages

Victoria Beckham a decis să se împrumute

Pentru a face rost de lichidităţi, Victoria Beckham a fost nevoită apeleze la ajutorul fondurilor de investiţii. Fosta componentă din Spice Girl a luat cu împrumut 7 milioane de euro pentru a evita falimentul la firmele pe care le deţine în industria de fashion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham, pusă într-o situaţie neplăcută

În ultimii patru ani, firmele deţinute de Victoria au înregistrat pierderi de peste 46 de milioane de euro. 

"Posh nu ar vrea să renunţe la controlul în afacerea care este clădită pe numele ei, Cu toate acestea, vremurile disperate necesită măsuri disperate. Această mişcare pe care a făcut-o va asigura o injecţie de numerar foarte necesară.

Anul trecut a acumulat pierderi record, de aproximativ 12 milioane de lire sterline (n.r 13.3 milioane de euro) şi nu îşi permitea să nu ia măsuri radicale", a declarat un expert financiar pentru The Sun.

Soţii Beckham îşi permit în continuare să plătească sume uriaşe. În acest an au plătit o avere pentru un apartament din Miami. Patron al unei echipe din MLS, David Beckham priveşte oraşul de sus. S-a şi mutat în penthouse-ul aflat la cel de-al 62-lea etaj.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și