Închide meniul

S-a lansat imnul EURO 2020. Martin Garrix, Bono şi The Edge, colaborare de excepţie. Cum sună cântecul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2021, 9:38 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:11

S-a lansat imnul EURO 2020. Martin Garrix, Bono şi The Edge, colaborare de excepţie. Cum sună cântecul

Martin Garrix a lansat imnul EURO 2020

Martin Garrix a lansat imnul EURO 2020

  • S-a lansat imnul EURO 2020
  • Martin Garrix l-a lansat

S-a lansat imnul EURO 2020. Organizatorii au decis să îl desemneze pe cel care a fost numit cel mai bun DJ din lume să se ocupe de imnul competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martin Garrix a lansat oficial imnul EURO 2020, facut in colaborare cu Bono si The Edge, membrii trupei U2. Piesa se numeste ‘We Are The People’.Martin Garrix a făcut spectacol şi în România. Din  2016, Garrix este o prezenţă constantă şa festivalurile din ţara noastră.

Imnul are un puternic accent irlandez, cu fragmente din compoziţii ale lui Bono şi The Egde de la U2. Martin Garrix, în vârstă de 24 de ani, şi-a intitulat piesa „We Are The People We’ve Been Waiting For” (Suntem oamenii pe care îi aşteptam, n.r.).

Reclamă

DJ-ul olandez a devenit faimos în 2013 cu „Animals”. Martin Garrix a colaborat mai ales cu Dua Lipa („Scared To Be Lonely”) şi Troye Sivan („There For You”).

Video AICI cu imnul EURO 2020

Reclamă

S-a lansat imnul EURO 2020! Patru meciuri de la EURO 2020 se dispută în România

România este una dintre ţările care găzduiesc meciuri la Campionatul European de fotbal. România găzduieşte 3 partide din faza grupelor şi unul din meciurile ce se vor juca în optimile de finală.

De asemenea, va mai avea loc un meci din optimile de finală, programat pe 29 iunie, de la ora 21:00.

Mircea Lucescu vine la EURO 2020

Mircea Lucescu vine la Euro 2020 pentru a urmări jucătorii lui Dinamo Kiev pe care Andriy Shevchenko îi va convoca la naţionala Ucrainei. Nu numai Il Luce va fi fanul ucrainenilor, ci şi ultraşii lui Dinamo, recunoscători pentru meciul de caritate de pe 27 martie, încheiat cu 3-0 pentru echipa românului.

„Am vorbit cu Andriy Shevchenko şi cu preşedintele Federaţiei despre prezenţa la Euro 2020. Voi fi prezent la meciuri şi voi face tot posibilul să ajut echipa naţională a Ucrainei, legat de organizarea meciurilor, dar şi de suportul primit de la fani.
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile