Închide meniul

Gică Popescu a făcut anunţul momentului! Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020: "Prezenţa suporterilor este una vitală!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 15:34

Gică Popescu a făcut anunţul momentului! Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020: "Prezenţa suporterilor este una vitală!"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020

Până în acest moment, 13.000 de fani vor putea intra pe Arena Naţională, însă Gică Popescu anunţă că numărul acestora poate fi mai mare. "Baciul" a anunţat că Federaţia Română de Fotbal a propus Ministerului Sănătăţii să ducă capacitatea numărului de locuri la 50%. Decizia finală va fi luată pe 28 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bucureştiul este pregătit pentru a organiza cele patru meciuri din cadrul EURO 2020. Am făcut o munca incredibilă, am pus multa pasiune, multa dedicare pentru acest proiect şi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă evenimentul.

Am spus întotdeauna că prezenţa suporterilor este una vitală pentru sport în general. Vom avea 12.300 de spectatori. În comitetul interministerial, FRF a propus Ministerului Sănătăţii să ducem această capacitate la 50% din numărul de locuri. Urmează ca până pe 28 aprilie să înştiinţăm UEFA despre decizia pe care am luat-o.

Avem un minim de 12.300 de spectatori. Sperăm, dacă Ministerul Sănătăţii va considera, să creştem acest număr. Este cel mai important eveniment pe care România l-a organizat, pe care Bucureştiul l-a organizat vreodată", a declarat Gică Popescu.

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă

EURO 2020 | Gică Popescu: "Dacă nu am avut ocazia să-l câștigăm, măcar să facem o poză cu el"

Gică Popescu și-a susținut discursul din cadrul Trophy Tour. Fostul mare internațional a amintit de prestigiul Campionatului European și jucătorii uriași care au pus mâna pe trofeu de-a lungul timpului.

"Ca jucător am participat la 2 ediții ale Campionatului European de EURO, în 1996 și 2000. Am avut posibilitatea să constat din interior importanța acestui eveniment. Este printre cele mai importante comeptiții la care un jucător poate participa în cariera lui.

Reclamă 4 / 0/3

Este o mare onoare să primim la București acest trofeu care a fost îmbrățisat de jucători precum Van Basten, Gullit, Xavi, Platini sau Zidane. Dacă noi n-am avut ocazia să ridicăm acest trofeu deasupra capului, măcar acum să facem o poză cu el", a spus Gică Popescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și