Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 noiembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2022, 17:38 / Actualizat: 25 aprilie 2023, 20:30

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 noiembrie

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update,  cele mai tari ştiri ale zilei de 21 noiembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai noi informaţii despre Campionatul Mondial din Qatar le găseşti pe www.as.ro. Pe site-ul nostru afli şi care sunt negocierile pe care le poartă Nicolae Stanciu cu campioana României.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, 21 noiembrie 2022

1. Nicolae Stanciu e aproape de o revenire spectaculoasă în Liga 1. Neluţu Varga a anunţat că s-a înţeles cu mijlocaşul cotat la 5.5 milioane de euro. Patronul campioanei speră să-l împrumute din China.

2. Cristiano Ronaldo a făcut nişte declaraţii spectaculoase despre Lionel Messi. Asta după ce poza celor doi a adunat peste 64 de milioane de aprecieri. „Vreau să îl bat la şah şi la fotbal”, susţine starul portughez.

3. Tot de pe AS.ro, afli că un reporter a fost jefuit în Qatar, în timp ce se afla în direct. Autorităţile au întrebat-o pe Dominique Metzger cum preferă să fie pedepsit hoţul, să facă închisoare sau să fie deportat.

Reclamă

4. Nişte fani englezi au avut parte de surpriza vieţii la Mondial. În căutare de bere, ei au ajuns într-un palat al şeicului. Acolo, au făcut cunoştinţă şi cu un pui de leu.

5. Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia. Fundaşul de la FCSB a primit şi un mesaj special de la soţia sa. „Suntem toți mândri de tine și rămânem cei mai mari fani ai tăi”, a scris frumoasa Meryl.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
  • Cele mai tari ştiri ale zilei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și