Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 octombrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2022, 17:04 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 22:02

AntenaSport Update 26 octombrie

AntenaSport Update 26 octombrie

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 26 octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La AntenaSport Update vezi ce a spus Adrian Mititelu despre noul antrenor pe care vrea să-l aducă la FC U Craiova 1948, dar și ce notă a primit Ciprian Tătărușanu după ce a închis „poarta” în Champions League, în Zagreb – Milan 0-4.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 26 octombrie 2022

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

1. Adrian Mititelu a dezvăluit că va pune un nou antrenor la Craiova chiar înaintea derby-ului cu FCSB. „90% va veni un străin” – a anunţat Mititelu, după ce l-a refuzat pe Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a câştigat titlul cu echipa lui Becali.

2. Ciprian Tătăruşanu a fost titular în victoria cu 4-0 a celor de la Milan cu Dinamo Zagreb şi a primit a doua cea mai mare notă. „Am jucat foarte bine, mai ales în repriza secundă” – a spus Tătăruşanu după meci.

Reclamă

3. Tot pe AS.ro aflaţi că Real Madrid îl vrea pe puştiul minune al Braziliei. Endrick este cotat la 15 milioane de euro la doar 16 ani. Puştiul care a intrat în istoria lui Palmeiras are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.

4. Simona Halep nu ar fi fost ajutată de Roxadustat – e verdictul dat de un expert olandez. Acesta spune că această substanţă îi ajută mai mult pe ciclişti: „Consumul de oxigen la ei este de 90 până la sută la sută!”

5. Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit, la AS.ro LIVE, că s-a trezit cu un control antidoping la 6 dimineaţa. Era în vacanţă în Anglia, la sora ei, care nu a ştiut despre ce e vorba. „Păi, ce , se droghează?!”, a întrebat aceasta mirată, înainte să afle despre ce e vorba cu adevărat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
  • Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 octombrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și