Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 decembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2022, 17:14 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 20:13

Camelia Bălţoi a prezentat cele mai importante ştiri ale zilei

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update / Antena Sport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 decembrie 2022

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că a bătut palma cu Iftime pentru primul transfer al iernii de la FCSB, iar Eto’o a făcut scandal în Qatar.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 6 decembrie 2022

1. Gigi Becali a anunţat transferul lui Kevin Boli la FCSB. „Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. Eu îl vreau pe băiat” – a fost anunţul făcut de Becali.

2. Scene şocante în Qatar. Samuel Eto’o a lovit cu piciorul în plină figură un youtuber aflat în afara stadionului. Cei doi au avut un schimb de replici înainte ca legenda Barcelonei să îşi iasă din minţi.

3. Tot pe AS.ro vedeţi reacţia virală a fratelui lui Vinicius Junior, după golul marcat de starul Braziliei în meciul cu Coreea de Sud. Acesta a început să plângă şi s-a bucurat ca un copil. Brazilia s-a impus cu 4-1.

Reclamă

4. Gigi Becali i-a transmis un mesaj ferm lui Florinel Coman, după ce acesta a spus că vrea să joace mai mult. ”Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult?”, a spus Becali, care i-a transmis fotbalistului să se antreneze mai mult.

5. Richarlison a fost copleşit de emoţii la întâlnirea cu idolul său, brazilianul Ronaldo. După ce l-a învăţat „Dansul Porumbeilor”, cu care sărbătoreşte fiecare gol, Richarlison i-a atins cu mâna pe ambele picioare, pentru a-i lua din talentul uriaș.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
  • Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 decembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și