Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 decembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2022, 16:46 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 19:37

Cele mai importante știri ale zilei, prezentate la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 9 decembrie 2022

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La AntenaSport Update vedeţi reacţie virulentă a lui Gigi Becali după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen, dar şi ce antrenor ăune Valeriu Iftime la Botoşani.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 9 decembrie 2022

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

1. Gigi Becali a luat foc după ce Austria a blocat intrarea României în Schengen. „Nu mai calc niciodată în Austria” – a răbufnit patronul FCSB. Nici oltenii lui Mihai Rotaru nu vor mai face cantonamente la austrieci.

2. Flavius Stoican revine în Liga 1. Valeriu Iftime a anunţat în exclusivitate pentru AS.ro că s-a înţeles cu fostul antrenor de la Dinamo. „Este adevărat. Am vorbit cu el mai de mult” – a spus şeful de la Botoşani.

Reclamă

3. „Avem postul ocupat” – a fost răspunsul lui Nasser Al-Khelaifi când a fost întrebat despre posibila venire a lui Ronaldo la PSG. În schimb, Ancelotti îi duce dorul la Real Madrid: „Este un jucător excepţional”

4. Dani Coman este aproape de o revenire de senzaţie în Liga 1. Negociază un post în conducerea campioanei CFR Cluj. „Am avut o discuție cu Neluțu Varga! Pot lucra cu Balaj” – a spus Coman.

5. Tot pe AS.ro vedeţi răspunsul marelui Pele pentru Mbappe. „Rugaţi-vă pentru rege” – a fost îndemnul starului Franţei. „Mulţumesc! Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele, prietene„, a fost replica lui Pele de pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
  • Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 decembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și