Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 noiembrie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 16:58 / Actualizat: 2 ianuarie 2023, 18:53

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update / as.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf e aproape plecat de la Baku, în timp ce Andrei Prepeliţă a vorbit la AS.ro LIVE despre eventuala colaborare cu Gigi Becali la FCSB.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update!

1. Andrei Prepeliţă e în finala pentru postul de antrenor la FCSB. „N-am fost pus în ipostaza asta”, a fost replica lui Prepeliţă, la AS.ro LIVE, când a fost întrebat de ordinele lui Gigi Becali.

2. Laurenţiu Reghecampf e pe făraş la Baku! Anunţul este făcut de presa din Azerbaijan, care i-a găsit şi înlocuitorul lui Reghe, care are acum drum liber spre FCSB.

3. Simona Halep a aflat pe ce loc va fi în topul finalului de an. Simo se opreşte pe 10, aflată în plin scandal de dopaj. Pentru ea, urmează procesul de apărare.

Reclamă

4. Tot de pe AS.ro, afli că Sadio Mane e şi el OUT de la Cupa Mondială. Senegalezul s-a rupt în meciul lui Bayern cu Werder, 6-1. El se adaugă pe lista unde se mai află Kante, Pogba sau Dybala.

5. Gerard Pique ar fi fost suspendat 6 etape, dacă nu se retrăgea din fotbal. Fundaşul l-a înjurat ca la uşa cortului pe arbitrul partidei Osasuna – Barcelona 1-2, la pauză. El nu a mai apucat să intre pe teren în ultimul său meci.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și