Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai importante ştiri ale zilei de 24 octombrie 2022

Reclamă

Publicat: 24 octombrie 2022, 17:20 / Actualizat: 23 iulie 2023, 20:55

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă la AntenaSport Update, cele mai importante ştiri sportive ale zilei de 24 octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe www.as.ro vedeţi toate detaliile despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep, dar şi reacţiile după Universitatea Cluj – CFR Cluj 1-2.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 24 octombrie 2022

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la AntenaSport Update

1. Un expert român a anunţat cum ar trebui să se apere Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Ar trebui să invoce neglijenţa pentru a putea beneficia de clemenţă. Halep are la dispoziţie 21 de zile pentru a depune contestaţie la TAS.

2. Scandal din cauza arbitrajului după derby-ul Clujului, câştigat de CFR. Arbitrul Radu Petrescu a fost făcut praf de Eugen Neagoe şi Florin Răducioiu. Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a ironizat sistemul VAR.

Reclamă

3. Andrei Miron a ajuns la U Cluj, echipă cu care pot semna şi doi foşti coechipieri de la FCSB, Ianis Stoica şi Denis Haruţ. Nicolae Dică rămâne fără jucătorii intraţi în dizgraţia lui Gigi Becali, dar a primit veşti bune înaintea meciului din Conference League. Anderlecht şi-a demis antrenorul!

4. Tot pe AS.ro afli ce probleme are Gică Hagi, chiar dacă este pe primul loc în Liga 1. „Farul nu are bani, eu m-am îndatorat foarte mult!”, a fost semnalul de alarmă tras de „Rege”.

5. Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din istoria sportului. Jurnaliştii de la Le Parisien anunţă că PSG îi achită 630 de milioane de euro în cele trei sezoane de contract. Suma este ameţitoare!

Reclamă 4 / 0/3

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă la AntenaSport Update
  • Cele mai importante ştiri ale zilei de 24 octombrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și