Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Gabriela, fiica lui Adrian Mititelu! „Prinţesa Băniei” arată senzaţional

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 9:30

Fiica lui Adrian Mititelu este de o frumuseţe răpitoare

Fiica lui Adrian Mititelu este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Facebook

  • Cât de frumoasă este Gabriela, fiica lui Adrian Mititelu
  • Patronul de la FC U Craiova se mândreşte cu o fiică superbă

Cât de frumoasă este Gabriela, fiica lui Adrian Mititelu. Patronul de la FC U Craiova se mândreşte cu o fiică superbă. Gabriela este căsătorită şi are o fetiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Mititelu Badea este unica fiica a lui Adrian Mititelu. Deşi nu este la fel de prezentă în spaţiul public ca fratele său, Adrian Mititelu Junior, Gabriela este extrem de activă pe reţelele de socializare.

Cât de frumoasă este Gabriela, fiica lui Adrian Mititelu

Gabriela Mititelu are 32 de ani şi este de o frumusete uimitoare. Pe lângă fizicul de invidiat, Gabriela şi-a mândru tatăl şi din punct de vedere al educaţiei. Gabriela Mititelu a absolvit Facultatea de Drept din Craiova. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI ADRIAN MITITELU ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă

Fratele Gabrielei, Adrian Mititelu Junior, a fost o prezenţă constantă în spaţiul public, în ultimii ani. Acesta chiar s-aocupat şi de echipă în perioada în care tatăl său a fost în detenţie. Adrian Mititelu Junior a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut familia sa.

Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit despre loviturile pe care le-a primit atât în momentul dezafilierii echipei de fotbal, cât şi atunci când tatăl său a fost trimis după gratii.

Reclamă

„Prinţişorul Craiovei” anunţă că a ales calea credinţei după problemele din 2011.

Ştii cum este cu notorietatea? Ţi-o doreşti foarte mult şi, când o ai, ai vrea să scapi de ea. Normal că atrag atenţia oamenilor… am 26 de ani, sunt patron de echipă de fotbal împreună cu tatăl meu, sunt tatuat, sunt un băiat care pare excentric la prima vedere şi am fost implicat în ‘n’ scandaluri din cauza fotbalului. Normal că atrag atenţia oamenilor, dar nu asta mi-am dorit şi deja devine o povară.

Sunt un om foarte credincios, chiar dacă pare contrar aparenţelor. Sunt un om care se roagă de trei ori pe zi şi încerc să fac din ce în ce mai puţine păcate. (Moderator: Relaţia cu biserica e de mult?) De când am întâmpinat problemele acelea mari în 2011, când s-a dezafiliat clubul de fotbal. Într-o noapte ni s-a schimbat viaţa radical. Atunci m-am apropiat de credinţă, este un fel de refugiu al meu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am născut cu ele de-a gata. Mi se părea normal să am 5-6 maşini, să am şofer personal, să îmi iau orice vreau la orice oră… mi se părea un lucru normal atunci mie. După care m-am lovit de un zid şi mi-am dat seama că viaţa e grea şi a trebuit să o luăm de la zero.

Dezafilierea ne-a prins pe 0 (n.r. în conturi), pentru că băgasem foarte mulţi bani în fotbal. Din 2005 până în 2011 se băgaseră 20 de milioane de euro în fotbal, eram pe minus. Ştiu că intraseră vreo 300.000 de euro din drepturile TV şi îmi amintesc că cu o săptămână înaintea dezafilierii se plătiseră drepturile salariale către jucători.

Am ajuns să trăim cu câteva mii de lei o familie întreagă. Pe rând s-au dus toate maşinile, tot. Nu am mai mers în vacanţe vreo 2-3 ani. A fost o perioadă neagră, crede-mă!„, a spus Adrian Mititelu Jr în podcastul Tare de Tot.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”