Închide meniul

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut crunt de o vedetă din România: ”Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo”

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2023, 14:16

  • Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei
  • Bordea a câștigat ultima ediție America Express

Cătălin Bordea a fost la un pas să fie bătut de o vedetă din România. Incidentul care a avut loc cu ani în urmă a pornit după ce comediantul a făcut o glumă despre Lucian Bute, în cadrul unui spectacol, la care participa și Leonard Doroftei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă fusese avertizat să se abțină de la glume cu Doroftei și Bute, acesta nu a ținut cont de sfaturi. Dimpotrivă, a venit îmbrăcat și cu un tricou pe care scria ”Bute este mai frumos”.

Totul a fost aproape să degenereze atunci când Bordea a făcut referire la zvonurile din trecut care susțineau că Bute i-ar fi făcut avansuri soției lui Doroftei, Monica, cu 20 de ani în urmă. ”Moșul” i-a și rupt tricoul câștigătorului de la America Express.

Reclamă

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut crunt de Leonard Doroftei

”Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare.

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a povestit Bordea, la podcastul lui Damian Drăghici.

Reclamă

Momentul în care Leonard Doroftei a fost umilit în România

Leonard Doroftei a plecat din România cu trei ani în urmă, după ce s-a simțit umilit în propria țară. Fostul mare campion a fost nevoit să își închidă afacerea din Ploiești. Acum, totul îi merge bine în Canada.

Leonard Doroftei lucrează la un club de box, în timp ce soția lui, Monica, este angajată la un aeroport. ”Moșul” a plecat din țară după ce a fost numit ”cerșetor” pentru că lupta pentru propria afacere, pubul din Ploiești.

„Vorbesc degeaba. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor … Atunci am simţit că e gata!

Reclamă 4 / 0/3

Un articol cu titlul dureros. Când luptam pentru ce era al meu! Atunci am spus gata, nu mă mai lupt. Plec! În condiţiile în care atunci cand am venit acasă obţinusem cetăţenia canadiană. Am lăsat Canada şi am venit acasă. Nu mă poate acuza cineva că aş fi trădător. Mi-a fost greu şi trebuia să fac o schimbare, obligaţia de a face pentru familia mea.

Eram obligat să investesc în acea locaţie. Am semnat un contract făcut să mă pună în genunchi. Nu am avut inspiraţia să consult un avocat, să mă gândesc de ce îmi dau oameni aceia un spaţiu mie”, spunea Doroftei, în trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Diverse • 25 mart., 19:07
FOTO
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească
Diverse • 13 mart., 16:36
FOTO
„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie
Diverse • 12 mart., 9:08
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie. Cât de frumoasă este Vanessa
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său
Diverse • 2 mart., 8:32
FOTO
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său: „Era să leşin!” Cum i-a unit destinul fără voia lor
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiic
Diverse • 19 feb., 19:34
FOTO
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică: „Norocul ei e ăsta!” Vanessa e de o frumuseţe uimitoare