Închide meniul
Video

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit câte kilograme a slăbit la America Express: „Dacă mai slăbesc încă 10, pot să intru să joc pentru Dinamo” EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2023, 9:43

Cătălin Scărlătescu, reacţie savuroasă după CSA Steaua - Dinamo 2-0

Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit câte kilograme a slăbit la America Express. Celebrul chef și Doina Teodoru au părăsit competiția de pe Drumul aurului. Au ratat la limită prezenţa în finala reality show-ului care este difuzat de Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daca Sorin Bontea a ieşit campion în Asia Express, Scărlătescu s-a mulţumit doar cu locul 3 în America. N-a prins finala. Cei doi vor să-l convingă şi pe colegul Florin Dumitrescu să plece în marea aventură. Poate în Africa, dacă emisiunea va ajunge acolo! Marea finala din America Express – Drumul Aurului e duminica de la ora 20:00, la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit câte kilograme a slăbit la America Express

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu se bat pentru marele titlu din America Express cu juraţii iUmor Bordea şi Cortea.

Andreele, Balan si Antonescu se bat pentru marele titlu din America Expres cu juratii iUmor Bordea si Cortea. Chef Scărlătescu e mulţumit de locul 3.

Mi-am dat sufletul. Uitaţi-vă la mine cum sunt. 14 kilograme am slăbit. Dacă mai slăbesc înca 10 kilograme, pot să intru să joc şi pentru Dinamo„, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Bontea a câştigat Asia Express, alături de Răzvan Fodor. Acum a stat în galerie.

Cătălin, number one (n.r. numărul 1)! Am fost cel mai mare susţinător al lui, de pe canapea de data asta„, a spus Sorin Bontea.

Pentru mine a fost top nebunie, ce aş putea să mai fac?„, a reacţionat imediat Scărlătescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi încearcă să-l convingă şi pe chef Florin Dumitrescu să accepte marea provocare.

El este leu ca zodie, mi-aş dori tare să meargă în Africa Express şi să îl alerge un leu!„, a glumit Cătălin Scărlătescu.

Îl păcălim noi până la urmă să ajungă şi în Africa Express„, a spus şi Sorin Bontea.

Eu am aşteptări foarte mari de la Africa Express. Greu acolo, dacă va fi vreodată. Cred că aş putea să mă înţeleg mai bine cu diverse animale, în junglă, decât cu mulţi oameni„, a declarat şi Florin Dumitrescu pentru AntenaSport.

Până la finala America Express, România joacă în Andorra, sâmbătă, de la 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Iar luni, la Antena 1, debuteaza noul sezon Chefi la Cuţite.

Mergeţi mă să jucaţi, faceţi şi voi ţara asta mândră măcar la fotbal„, le-a transmis chef Scărlătescu.

Record de audiență al ediției America Express în care s-au aflat finaliștii

Ediția America Express difuzată miercuri de Antena 1 a înregistrat un record de audiență pentru acest sezon al reality show-ului. Seara încărcată de tensiune a culminat cu dezvăluirea finaliștilor.

Reclamă

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția de pe Drumul aurului, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt echipele care se vor înfrunta în Marea Finală America Express de duminica aceasta.

Peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit în minutul de aur 22:08 ediția America Express care a dezvăluit numele finaliștilor. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:56, emisiunea de ieri seară s-a impus ca lider detașat de piață, înregistrând un record de audiență pentru acest sezon.

Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 10.6 puncte de rating și o cotă de piață de 34.8%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 17.4%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 9.1 puncte de rating și 24.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.7 puncte de rating și 15.3% cotă de piață.

La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 7.9 puncte de rating și 21.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.6 puncte de rating și 18% cotă de piață.

Recomandări
  • Chef Cătălin Scărlătescu a ratat finala America Express

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și