Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de femeia acuzată că şi-a înşelat soţul cu un coleg de-al lui. Cei doi bărbaţi s-ar fi luat la bătaie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 12:56 / Actualizat: 16 iunie 2023, 15:03

Ce s-a ales de femeia acuzată că şi-a înşelat soţul cu un coleg de-al lui. Este vorba de Sofia Milosevic, cea care este căsătorită cu Luka Jovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Milosevic a fost acuzată în presa din Serbia, în timpul Campionatului Mondial din Qatar, că l-ar fi înşelat pe Luka Jovic cu Nemanja Gudelj. Conform jurnaliştilor sârbi, cei doi chiar s-ar fi luat la bătaie.

Ce s-a ales de femeia acuzată că şi-a înşelat soţul cu un coleg de-al lui

La scurt timp, toate părţile implicate în acest scandal au negat cu vehemenţă toate aceste acuzaţii. Sofia Milosevic şi Luka Jovic, care joacă acum la Fiorentina, au trecut peste acest scandal. Femeia este extrem de activă pe reţelele de socializare şi pare mai fericită ca niciodată lângă soţul său.

Sofia este un model de succes şi arată demenţial. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Naţionala Serbiei, zguduită de mai multe scandaluri amoroase la Campionatul Mondial din Qatar

Ana Rajkovic, soţia lui Pedrag Rajkovic, a reacţionat după ce au apărut informaţii conform cărora şi-ar fi înşelat soţul cu Dusan Vlahovic, colegul acestuia de la naţionala Serbiei.

Reclamă

În presa din Serbia e scandal monstru. Jurnaliştii sârbi susţin că e Dusan Vlahovic a avut o relaţie extraconjugală cu soţia lui Pedrag Rajkovic, chiar în cantonamentul Serbiei din Qatar.

Ana Rajkovic a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare de soţul său şi lasă să se înţeleagă că relaţia este una perfectă şi transmite că zvonurile nu sunt adevărate.

Lumea împrăștie tot felul de zvonuri false, fără a verifica informațiile. Credeți-mă că am supraviețuit unor lucruri mai grave. Au încercat să atace o leoaică rănită, dar să știți că turma se apără și ar fi bine să ne ignore de-acum încolo„, a spus, în timpul Campionatului Mondial din Qatar, Ana Rajkovic.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Vlahovic a respins acuzaţiile. „Îmi pare rău că trebuie să încep conferința de presă de la Campionatul Mondial în acest fel, dar trebuie să ating subiectul. Numele meu a fost purtat într-un scandal. Tot ce ați citit e absurd”, a fost discursul lui Vlahovic la acel moment.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și